Szent István király lovasszobra Gyöngyös

városi Szobor közül
Kategória
Szobor
Szent István király lovasszobra Gyöngyös
Szent István király lovasszobra GyöngyösSzent István király lovasszobra Gyöngyös

2 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad
Kérd ajánlatunkat!

Szent István király lovasszobra Gyöngyös vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. szeptember 14.egyedül járt itt
Na, itt aztán messzemenően egyetértek Agapanthus kollégával, és a lent leírtakkal, már a budapesti, Gellért-hegyi sziklakápolnás megfelelőjénél is hasonló volt a véleményem, és, hogy megpillantottam itt ezt a mását, nem változott, csak ráerősödött. De lehet hogy nem is bohóc, csak lovaskatona a LEGO-lova mellett, de mindenképpen elüt a mi hagyományos királyábrázolásainktól.
Szent István király lovasszobra Gyöngyös - Külső képSzent István király lovasszobra Gyöngyös - Külső képSzent István király lovasszobra Gyöngyös - Egyéb
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 84 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2112 feltöltött kép
Átlagos 2022. július 1.a párjával járt itt
Gyöngyösön meglepően sok szobor van, különösen a városközpontban. Ha a Szent Bertalan templom (Nagytemplom) déli oldalához sétálunk, az épület melletti kis parkban két különös stílusú szobor, láthatóan ugyanazon művész alkotásai tűnnek fel.
Szent István király lovasszobra Gyöngyös - EgyébSzent István király lovasszobra Gyöngyös - Egyéb