Vendégségbe mentem,gondoltam jó lesz vacsira az a két pizza,amit a pizzériánál megállva rendeltem,oda helybe. (tehát nem a nagy kán országába) Kb. 45perc,szupi. . Történt mindez este negyed nyolckor. Fél 9-es érdeklődésre ígéretet kaptunk,hogy nemsokára érkezik,érkezik. . . . . 9-kor nem bírtuk tovább,megvacsoráztunk.
A 3/4 10-kor érkező futárnak csak annyit tudtunk mondani,hogy most már nem kérjük,köszönjük szépen. . . Szerintem kissé furcsa a mai világban ez a hozzáállás,azért egy bocsi,csúszunk,vagy valami a minimum lett volna.
A könyéken jártunk, és igazából más nem is nagyon van arrafelé, ahova az ember fia betérhet egy ebédre. Betérve a pizzériába a teljes kihaltság fogadott, fények csak hogy épp ne essünk hasra. Pizzát ettünk, és rántott húst. A pizzák az ehető kategória fölött vannak, de a katarzis erősen elmaradt.
nekem ( és az asztaltársaság tagjainak is ) kevés a fűszerezés, nem fogott meg az igazi pizza íz. A pizzák ( pl hawai ) hasonlít az igazira, de szerintünk attól azért messzebb van. A rántott húst nem lehet elrontani, de a köretként adott petrezselymes burgonya zöldnek zöld volt a fűszertől, csak éppen kemény, és ízetlen. Megnéztem a közösségi oldalukat is utólag, és nem tudom hova tenni a dicsérő hozzászólásokat, hacsak nem tényleg nincs semmi összehasonlítási alap az egész környéken. Jó pont, hogy az ételek árában benne foglaltatik a köret és a választott savanyúság is, ez kimondottan korrekt dolog, és az árak kimondottan alacsonyak, igazodva a hely "szelleméhez". A kiszolgáló pultnál az idős tulaj dohányzott ( mackó nadrágban volt és ezen öltözetben jött-ment a kiszállító családtag is ) aminek a füstjét szépen kihozott a huzat felénk. Távozáskor eszükbe sem jutott a pénztárgép felé nyúlni. . . Összességében ha valaki épp arra jár és megéhezik, az éhséget elütni jó, de senki ne várja hogy a látogatás emlékezetes marad, csak egy egyszerű, és felejthető út közbeni étkezésre tartom jónak.