Az ételek nagyon finomak,izlésesen vannak tálalva és megfelelő mennyiségűek. A kiszolgálás fantasztikus és udvarias, kedves. A kiszolgálás gyorsasága tanítani való, bár ebben nagy szerepe van a fantasztikus szakácsnak is. Már többször jártunk az étteremben de még soha nem okozott csalódást, hiába teltek el az évek, ez a kiszolgáláson és az ételeken mit sem változtatott.
Sarok telek lévén, két bejárata is van. Szemben a Gyopárosi fürdő. Zöld mindenüttt. . . és csend és nyugalom! A SZEMÉLYZET ? ? ? Káprázatos! Ha jönni akarnak Hévízre, (bocsi fönök-asszony), csak szóljanak! Csillagos 5555555-ös! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Biztosan visszatérünk ide. . . A testvérem és a sógorom 60.
szülinapját ünnepeltük itt, vagy 50-en. . . Káprázatos egy hangulat volt. . . s a pincérek? ? ? Rendkívül figyelmesek, precízek és! mosolygósak. nagy erény!
Egy szülinapot tértünk be megünnepelni. A személyzet nagyon kedvesen fogadott annak ellenére, hogy egy nagyobb ebédet bonyolítottak le éppen akkor. Nagyon sokszínű a választék. A választott ételünket nagyon gyorsan kihozták ami bőséges és finom volt. Jó emlékkel távoztunk a helyről, ha erre járunk szívesen visszanézünk. Mindenkinek ajánlani tudom.
Nagyon udvarias a pincér, és hihetetlen gyors a kiszolgálás. A választék kielégítő, az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és udvarias. Az árak is átlagosak, elfogadhatóak. Megérkezésünkkor a pincér udvariasan, baráti hangon fogadott és azonnal a rendelkezésünkre állt. Jó helyen van, a fürdő közelében, a kerthelyiség hangulatos. Mindenkinek ajánlani tudom.
Egy igazán kellemetlen élmény után mentünk el egy igazán késői ebédre a Fehér Hattyú Étterembe. Megérkezésünkkor a pincér udvariasan, baráti hangon fogadott és azonnal a rendelkezésünkre állt. A megrendelt étel , "Frissen sült 2 személyes tál " , a pincér ajánlására vegyes savanyúság, nagyon rövid idő elteltével kiszolgálásra kerültek, pedig az étterembe többen is voltunk, akik ebédeltek.
A sültek frissen készültek, nagyon bőségesek , finomak voltak . Ketten nem bírtuk elfogyasztani az ételt, amit a pincér a fizetéskor egy kis dobozkába összecsomagoltatott és átadott a részünkre. Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással , az ételek minőségével, mennyiségével, a hely hangulatával, igényességével. Bármikor arrafelé járunk, biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk, és bátran merjük ajánlani mindenkinek, aki szereti a minőségi ételeket, a szinvolas kiszolgálást és a barátságos, megfizethető árakat ! :)
Mivel orosházi vagyok ezért ismerem a helyi éttermeket, ki kell emeljem a Hattyú éttermét és a kiszolgálás minőségét, mivel mindig csak a legjobbat kaptam/kaptuk. . . Az ételek frissek, finomak és bőségesek. . . a hely nívós, igényes. . . itt volt a lakodalmunk is megtartva, amire életem legjobb "bulis" emlékeként emlékszem. Kell ennél több pozitívum? :-)
2015. májusában jártunk Gyopárosfürdőn testvéremmel. Az étterembe ismerős ajánlására tértünk be. Jó helyen van, a fürdő közelében, a kerthelyiség hangulatos. A választék kielégítő, az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és udvarias. Az árak is átlagosak, elfogadhatóak. Szívesen visszatérnénk máskor is.
Hangulatos étterem hatalmas ételválasztékkal. Nyáron nagyon kellemes a kerthelyiség (leszámítva a szúnyogokat). Főképpen magyaros ételek vannak az étlapon s imádni való halételek. Nagyon jó a borkínálat. Kedvesek a pincérek. Mivel a fürdővel szemben van, így akár egy ebédre is ki lehet ugrani, s utána folytatni a fürdőzést. Nagyobb rendezvényekre is tudom ajánlani.
Kellemes környezet finom étel korrekt árak,az Orosházi borjú paprikás juhtúrós galuskával felejthetetlen pedig több mint egy éve fogyasztottam az ételt. Személyzet közvetlen ,családi rendezvények alkalmával korrekt ételválaszték vagy akár (kisebb létszám esetén 10-14 fő )alá carte rendelést is lehetővé tesz. Mindenkinek csak ajánlani tudom .
A Gyopárosi élményfürdő szomszédságában helyezkedik el,ez a hangulatos mindent kielégítő étterem. Nagyon szép árnyékos kerthelyiséggel ellátott. A kiszolgálás gyors és udvarias. A készpénz mellett szép kártya,Erzsébet utalvány stb. is elfogadnak. Na és a fő attrakció a kaja. Bő választék, hatalmas adag nem beszélve a finomságáról.
Az ember azt gondolná,mivel a fürdő mellett van,az ár húzós. Kellemes csalódás a korrekt ár. Mindenkinek javaslom aki arra téved.