Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő bemutatkozása
Gyopárosfürdő, Orosháza központjától 2 kilométerre, csendes üdülőövezetben várja vendégeit a Hotel Napsugár. A 47 szobával rendelkező, négy szintes épület összkomfortos szobákat kínál, melyek LCD televízióval, minibárral és saját tusolóval felszereltek.
A vendégek fűtött folyosón keresztül közelíthetik meg a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőt, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő programot. A közelben számos lehetőség adódik a szórakozásra és a pihenésre egyaránt, egyéni utazók és családosok, rövidebb és hosszabb üdülések során is jól érezhetik magukat.
Augusztus elején egy csodálatos hetet töltöttünk a szállodában a párommal. Nagyon jól éreztük magunkat. Most voltunk itt másodjára,sokat javolt az ellátás az első alkalomhoz képest. Nagyon finomak voltak az ételek,szép kényelmes szobát kaptunk, nagyon kedkes a személyzet.
A legszuperebb hogy egy folyosón keresztül közelíthető meg a strand, így akár fürdőruhában,köntösben is közlekedhetsz, csomagok nélkül élvezhető a pancsolás! A strand kiválló, szuper a gyógyvize! Mindenkinek bátran ajánlom!
Mi, a párommal 2017. 08. 11-tól 2017. 08. 13-ig tartózkodtunk a Napsugár Hotel Gyopárosfürdőben. Már amikor a szállást foglaltam, akkor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Amikor odaérkeztünk a recepciós nagyon készségesen állt hozzánk, minden információt elmondott és minden kérdésünkre válaszolt.
A szobánk nagyon szép, tiszta és rendezett volt. Szerencsére az ágy is nagyon kényelmes volt, nem volt kifeküdve így szinte olyan jót tudtunk itt is aludni, akár csak otthon! :) A reggeli és a vacsora nagyon bőséges és választékban gazdag volt. Próbáltak minél változatosabb ételeket elkészíteni mind a 4 étkezés alkalmából. Finom hazai ízekkel főztek. A fürdőbe való átjutás nagyon egyszerű volt. A szálloda a város szélén található, de autóval mindössze néhány perc alatt bent lehet lenni a központban. Mindenkinek nyugodtan merem ajánlani ezt a szállodát, akik nyugodt, békés környezetre vágynak, szeretnének kikapcsolódni. Az egyik legjobb választásunk volt ez a hotel. :)
Nem gondoltuk volna, hogy egy ilyen szép helyre csöppenünk mint ez. A szállodában nagyon segítőkész volt a személyzet. Az étterem a felszolgált ételek nagyon finomak voltak. A reggeli svédasztal bőséges volt. A csomagunk nem tartalmazta a fürdőbelépőt, de jó volt, hogy a recepción tudtunk kedvezményes jegyet venni.
Nagyra értékelem, hogy a szálloda fizikai kapcsolatban van a gyógyfürdővel. Félpanziós ellátást kértem, s ez úgy mennyiségben, mint minőségben felülmúlta az eddigi tapasztalataimat. A személyzet kedves a munkájukat magas szinten látták el. A szoba tiszta, kényelmes. A szálloda éjjel nappal csendes, igazi pihenésnek nincs akadálya. Az árak elfogadhatóak, nem magasak.
Öttagú család vagyunk,és a húsvétot a Napsugár Hotelben töltöttük.Nagyon kedves volt a személyzet és segítőkész. Az étterem is fantasztikus volt finom ételekkel és kitűnő hangulattal.A mi csomagunk tartalmazta az átjárást a fürdőbe,szerintem minden csomag tartalmazhatná.Másoknak is csak ajánlani tudom ezt a helyet.
A szállodai recepciós úr és az étterem felszolgáló személyzete is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak! Az ételek változatosak és bőségesek voltak, reggel és este egyaránt.Az árak nem voltak elszállva. Tetszett a közvetlen átjárási lehetőség a fürdőbe is.
Ár érték arány megfelelő volt. Udvarias kiszolgálás. A szoba tisztasága megfelelő volt. Az ebédnél a leves lehetett volna melegebb, de így is finom volt. Kár hogy a fürdőben nincs fedett kijárat a kinti medencékhez. Télen ez jó lenne.
Baráti házaspárral jártunk Önöknél. Az értékelés szerint nagyon jól éreztük magunkat. Minden a helyén volt! Az étterem a szolid zenével finom ízvilággal kívánni sem kell jobbat. Köszönjük. Ár - érték arány rendben.
Amin változtatni kellene a nyílászárók szigetelése. Lehet még kívánság egy asztali jól világító lámpa sem lenne rossz!
Egy éve voltunk itt, akkor is minden jó volt, most is remekül éreztük magunkat. Amit javasolnánk, a fürdő köpeny - amit mi kaptunk - selejtezésre érett.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk barátainkkal a Napsugár Hotelben. A választás azért esett rá, mert elfogadható áron kínálják csomagjaikat és zárt folyosón megközelíthető a gyógyfürdő. A vendégek értékelése alapján is jó helynek tűnt. Kellemes szállás, a személyzet nagyon kedves, udvarias, a szobák tiszták, kényelmesek.
Néhány dolgot viszont kifogásoltunk. Az ebédlőben hatalmas, nehéz székek vannak, amiken nincs fogás és nagyon nehezek, így amikor az asztalhoz üléshez, vagy onnan felálláshoz meg kellett mozdítani, alig bírtuk odébb tenni. Szombaton teltház volt és a reggelinél elfogytak a tiszta teásbögrék. Jeleztük a pincérnek és kb. 15 perc múlva hoztak 2 db-ot. Aznap a vacsoránál meglepődve tapasztaltuk, hogy két hosszú asztalon is (kb. 20 férőhely)rajta volt a foglalt tábla, a többi asztalnál pedig ültek, így nem tudtunk leülni. Jeleztük a kifogást, hogy nekünk nem szólt senki, hogy előre kell/lehet asztalt foglalni. A reklamáció után az egyik foglalt asztalhoz mégis odaengedtek bennünket. Az utánunk jövő vendégeknek várniuk kellett és a pincéreknek is kellemetlen volt sorozatosan elnézést kérni tőlük. A szálloda befogadóképességéhez mérten lehetne nagyobb az ebédlő. Összességében meg voltunk elégedve és ajánljuk a helyet másoknak is.