Napsugár Hotel Gyopárosfürdő Gyopárosfürdő bemutatkozása
Gyopárosfürdő, Orosháza központjától 2 kilométerre, csendes üdülőövezetben várja vendégeit a Hotel Napsugár. A 47 szobával rendelkező, négy szintes épület összkomfortos szobákat kínál, melyek LCD televízióval, minibárral és saját tusolóval felszereltek.
A vendégek fűtött folyosón keresztül közelíthetik meg a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőt, ahol minden korosztály megtalálja a neki megfelelő programot. A közelben számos lehetőség adódik a szórakozásra és a pihenésre egyaránt, egyéni utazók és családosok, rövidebb és hosszabb üdülések során is jól érezhetik magukat.
Tökéletes hely, hogy az ember feltöltődjön és kipihenje magát. A személyzetet külön ki kell emelnem mert ritkán látni ilyen kedves szolgálatkész kiszolgálást. A szálloda melletti fürdő tökéletes alkalmas a pihenésre. Nekünk az utazás kicsit hosszú volt, de ennek ellenére biztos, hogy máskor is elmegyünk.
Kiváló, példaértékű vendéglátás! A szállodavezető és munkatársai nagyon kedvesek figyelmesek. Az ellátás (konyha) kiváló, a fürdőbe történő átjárás kényelmes.
A szálloda szép és jó berendezkedésű. A szoba jól felszerelt, kényelmes. A személyzet udvarias, segítőkész. A medencék nagyon jó kikapcsolódást jelentettek, a welnessezési lehetőség kiváló, gazdag a kínálat a víz élvezetére. Élményfürdő is segíti a kisgyerekes családokat. Az ételek nagyon finomak. Nagyon jól éreztük magunkat!
Kellemes kikapcsolódás jó pihenés ! Kedves személyzet figyelmes kiszolgálás ! A szállodában tisztaság rend van . A Környezet szép hűvös jó levegő ! Ajálom minden piheni kikapcsolódni vágyónak!
4 nap, 3 éjszakát töltöttem a fiammal a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Kiemelném a személyzet kedvességét, segitőkészségét!!! Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Szivesen ajánlom másoknak.
A szálloda gyönyörű helyen fekszik ,kellemes kikapcsolódás volt mindannyiunknak ez a csendes pihenős övezet :) az ételek kiválóak voltak nagyon jókat ettünk :) a fürdőt is csak ajánlani tudom mindenkinek akárcsak a szállodát. Nagyon jó kis hetet töltöttünk itt :) amint tudunk újra eljövünk!
Kedves Napsugár Szálloda! júliusban 2 éjszakát töltöttünk el Önöknél ami rendkívül emlékezetes marad számunkra. (az időjárás sajnos július közepén igazi őszi volt)kb. 17 fok minden nap, de ez semmit sem vont le a szálloda felkészültségén, minőségén. Köszönet a szálloda recepciósa és az étterem minden kedves dolgozójának.
Rendkívül barátságosak, segítőkészek és nagyon-nagyon figyelmesek voltak kivétel nélkül mindenkivel. Az ételek mind állaguk, mind küllemük kifogástalan volt. Egyetlen egy piciny esetleg "hiányosságnak" találnánk, hogy az ételek a sarokban elég sötét helyen voltak, bár ez nem rontott az élvezhetőségükön. Hálás köszönet még egyszer az összes "mosolygós,jókedvű,kedves" személyzetnek. Biztosak vagyunk benne, hogy még fogunk találkozni. Jó egészséget és sok sikert kívánunk a Napsugár Hotel minden dolgozójának. Üdvözlettel
Igazi Élmény volt! Februárban párommal jártam újra sok-sok év után ebben a hotelben és már akkor lefoglaltuk a szállást erre a júniusi nyaralásra a 6 éves unokával. Nagyon köszönjük a hotel minden kedves dolgozójának a barátságos,szolgálatkész kiszolgálást,fiatal koruk ellenére felkészült nagyon ügyes, reményteli Csapat.
A hotel és a hozzákapcsolt thermal és élményfürdő a környezettel igazi pihentető kikapcsolódás. Legközelebb talán sétára is lesz időnk,mert ez az 5 nap kevés volt rá. Köszönjük Erika,Nócika,István.
Nagyon régen jártunk az ország ezen a részén! Igen messziről utaztunk Gyopárosfürdőre! Főleg a közvetlen,fedett folyosós fürdőkbe való átjárás miatt választottuk a Napsugár Hotelt! A zárt parkoló is figyelemre méltó! A fiatal személyzet mosolygós és segítőkész! Lenyűgöző a szálloda és a fürdő környéke!
Sok jót hallottam Gyopárosfürdőről, ezért kerestem itt szállás lehetőséget. Nem csalódtam. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész emberek, annak ellenére, hogy fiatal a csapat. A gyógyfürdő nagyon kellemes és jó volt. Ajánlom mindenkinek! Szívesen vissza fogunk térni ide.