Korábban rendszeres vendégek voltunk, manapság már kb. évente egyszer nézünk be. Egy kiszolgáló hölgyön kívűl folyamatosan cserélődik a személyzet. Ez is utalhat bizonyos folyamatokra. A lényeg, hogy úgy nagyon semmi nem változott a korábbi szolgáltatáshoz képest. De a hangulat valahogy mintha más lenne. És mintha kevesebben is lennének.
Ami nagy változás a korábbiakhoz képest az a melegszendvics. Egykor élmény volt, még elvitelre is kértek gyakran. Ma már 2 db vékony toast kenyér valamilyen kencével és minimális sajttal. Ahhoz képest, hogy előre kifizettem, el is felejtették megcsinálni, majd miután rákérdeztem, meg is kaptam félig átsülve. . . Nem ízlett, úgyhogy marad a csapolt barna Dreher. Régen jobban tetszett.