Barátnőmmel ezt a cukrászdát választottuk egyik délután. Jókat hallottam a helyről és tényleg igaznak bizonyult. Egy - egy FINOM süti és kávé elfogyasztása alatt jót beszélgettünk. Maga a hely nem olyan nagy, éppen akkor nem is voltak ott sokan. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Legközelebb tuti Macaronozni fogok, nagyon gusztusosak voltak! :) A felszolgáló is kedves volt.
A Bergmann Győrben arról híres,hogy tradicionális házi receptek alapján készítik a süteményeket és a fagylaltokat. Eddig 2 Bergmann cukrászdában jártam. A belvárosban lévő egyszerűbb berendezéssel, hagyományőrző motívumokkal díszített.
A Tihanyi Árpád úton ezt a megjelenést kiegészítik a régi tárgyak és szembeötlő a rengeteg kakukkos óra, amelyek ott ketyegnek a fejünk felett és néha kijön egy-egy kakukk, ez nekem nagyon tetszett. A sütemények nagyon finomak, fagyiból ettem olyat is, ami nem győzött meg, viszont kiemelném a banánfagyit, aminek IGAZI banán íze van, érezni benne a gyümölcsöt, ami igazi élmény volt számomra (azóta is keresem itt a banános ízt) . Egyetlen hátránya, hogy a sütemények drágák, és nem értem, a helyben fogyasztásért miért számolnak fel magasabb árat.
A belvárosi Bergmann a Tejfölös köz és a Király utca találkozásában található a város szívében. Egy éve újították fel a kis teresedést, ahova kiülhetünk és elfogyaszthatjuk Győr legfinomabb krémesét. A kiszolgálás kedves és valahogy az egész helyről a finomság jut az eszembe annak szószoros és közvetett értelmében is.
Ide gyalog menjünk, hiszen máshogy nem is lehet, de mindenképpen térjünk be, mert valóban megéri. A közeli fákon ráadásul már láttam baglyot, mókust is.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.