Az Erzsébet liget Győr egyik legrégebbi parkja. Hangulatához hozzátartozik az Erzsébet Liget vendéglő,amely 1998 óta megújult formában várja a vendégeket 70fős,klimatizált helységébe és 60 fős fedett teraszára. Minden nap menüt is felszolgálunk. Céges rendezvényeket,esküvöt,keresztelőket,ballagást is vállalunk.
Szombaton hangulatos élő zene szórakoztatja a vendégeket.
Nagyon szépen köszönjük a szép hangulatos év fordulós esténket,, További eredményes és vendégekkel gazdag napokat kivánok önöknek,,Itt nagyon kedvesek és elözékenyek a pincérek, Azenészekkel is teljes mértékben meg vóltunk elégedve,, Akiszolgálás szuper vólt,Ismerőseimnek csak ajánlani tudom ezt a helyet,,.
Pár éve meglehetősen jó emlékeim voltak erről a helyről, ezért körülbelül egy éves kihagyás után újra ellátogattunk az Erzsébet ligetbe, de a kellemes emlékeknek lőttek. . . Az ételek szörnyűek voltak. S bár általában mindenben igyekszem pozitívumot találni, de ez itt nem sikerült.
A párom és az én ételem íze tök egyforma volt, pedig közel sem ugyanazt rendeltük: sótlan, jellegtelen ízeket kaptunk és a pincér sem állt a helyzet magaslatán, amikor kinyilvánítottam nem tetszésemet. Biztosan nem megyünk még egyszer és ezt ajánlom minden más vendégnek is. . . Ha mindenképp szeretnének az Erzsébet ligetbe látogatni, akkor evés helyett a sétát válasszák.
Férjem születésnapját ünnepeltük még júniusban ebben a vendéglőben. Kb. 7-8-an voltunk, rajtunk kívül senki nem volt az étteremben, nem volt valami nagy forgalom. Épp egy beszélgetés kellős közepén jött oda a pincér felvenni a rendelést, nem várta meg, míg befejezzük, türelmetlenül kérdezgette, hogy mit hozhat.
Élőzene is volt, a zenész átlagos, néha jobb lett volna, ha a beszélgetés helyett inkább énekel, vagy ilyen kevés vendégnek nem éri meg játszani? Az ételek finomak voltak, bár párom lányának a hasábburgonyája szó szerint halízű volt. . . Az asztalról az üres poharakat, üdítős, sörös üvegeket nem vitték el rendszeresen, az asztal közepén gyűjtögettük őket. A vacsora elfogyasztása után nem is nagyon volt kedvünk maradni az amúgy hangulatosan berendezett, de ürességtől kongó étteremben.
9024Győr, Erzsébet Liget
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene étel elvitelre gyerekmenü napi menü reggelizési lehetőség táncos hely zártkörű rendezvény lehetősége 50 főnél