Átlagos 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ebédidoben egy vendég sem volt az étteremben, ilyenkor legjobb visszafordulni, mert nem jót jelent. Viszont elonye is van, hogy azonnal kiszolgálnak. A halászlé érdekes volt, tán gyori specialitás, hogy hagymával van surítve, ezért kicsit édeskés, a bennelévo halszelet kívánta volna a sót. A frissen sult halak kifogástalanok, igazi magyaros, nehéz ételek, minden rántva, olajban sutve. A tálalás szép, maga az étterem is, csupán hiányoltuk, hogy nincs valami zene, a nagy csendben hallani lehet a nyelést is.
Még talpon állóként üzemelt a 70'-es években, mikor már gyerekként Apámék le vittek néhány jó falatra... Aztán felnőtt fejjel is sok szép emlékként tudok vissza gondolni a Halgödörre. -Aztán jött a tulajdonos változás és idő hiányában most tértünk be párommal egy ebédre. -Bár ne tettük volna!...
Megújulva várt a Halgödör minket, legalábbis új receptek, ha a hírek igazak. És valóban. A halászlé főételnek is beillett volna még kenyér nélkül is, a kis adag is nagy itt. Utána pedig a kedvenc, a bakonyi ponyt sztrapacskával. Tökéletes volt a halacska állaga! A bőre ropog, a húsa omlik. De ez...
Halat szeretne enni ? Győr halgödör ... Halászlé túrós csúsza pénteki nap kihagyhatatlan ...Rántott ponty ....Ecetes hal ..sokan nem is hallottak róla . Sok hagymával tálalva ...házilag is gyakran készítik Győrben .. Budapestről haza térő valaha volt győri lakos rokonaink,... első útja a halgödör...