Átlagos 2013. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Más ajánlására kerestem fel az éttermet. Eléggé válogatós vagyok, de az étlap csirkés oldala hamar szimpatikussá vált, eldöntöttem, hogy végigkóstolom őket. Először nagyon meg voltam elégedve vele, friss volt, finom volt a hús és a zöldséges köret is. Mikor másodjára mentem, egy másik csirkés ételt kértem, de a kihozott végeredmény és az ízvilág hasonló volt az először evetthez... Minél többször mentem, annál többször ettem ugyan azt az ízvilágot, és unalmassá vált számomra. Egy év kihagyás után újra arra vitt az utam, az étlapjuk egyáltalán nem változott.
Augusztus vége felé,egy szombat este Steakre fájt a fogam. Gondoltam na akkor most eszek egy jót. Rendeltem. Az étlap lévő adag után összefutott a nyál a számban és felkészültem egy jó Steakre. Médium sütést rendeltem. Elég hosszú várakozás után megkaptam. Olyan volt mint egy cípőtalp. Annyira...
A virágpiac után a belváros szívében található a John Bull, amely változatosságot hoz a sztenderd vendéglátóhelyek után. Nagy teraszon hatalmas leanderek között (ha jó idő van), vagy bent kényelmes bőr(?) üléseken fogyaszthatjuk angol vagy ír söreinket. Az étlap se hétköznapi. Kipróbáltam a...
A fiam születésnapját ünnepeltük,rászántam az irreálisan nagy összeget egy evésre.Nem sajnáltam volna a 30ezer forintot,ha a szakács gondosan késziti el ezt a drága ételt.A fiam külön kérte,a hátszin legyen jól átsütve,ehhez képest véres volt.Megette,de látszódott rajta,nehezére esik.Ha egy...