A hely kicsi és zsúfolt benyomást kelt (Bár van egy kis "terasza" is), ami érthető hisz sokan járnak ide jövet-menet. Így a beülős jó érzés hiányzik is belőle. A kiszolgálás a hely sajátosságaira tekintettel az adottnál gyorsabb nagyon nem is lehetne. A személyzet jellemzősen kedves. A sütemények finomak, de semmi kiemelkedő élmény.
Ahoz tudnám hasonlítani, mintha a nagyi csinálta volna, aki finomat akar és ért is hozzá, meg jó is, de. . . Ár/érték arány rendben, viszont drágább és szinvonalas helyen a minőség és a méret is jellemzően magasabb, illetve nagyobb. Ha a címben foglaltaknál komolyabb élményre vágynék, más cukrászdát választanék.
Forgalamas utcában, de valahogy mégis kissé eldugott helyen található a cukrászda. Ennek ellenére itt mindig van vendég, legalábbis, amikor én jártam ott. A választék közepesen nagy, a sütemények jó minőségűek, finomak. Sós aprósütemény is vásárolható, akár nagyobb mennyiségben, elvitelre is. Nyáron fagyit is árulnak az utcafront felé.
A kiszolgálás átlagos, a belső térben az asztalok kissé szűken vannak és van kint sátras terasz is.