Tegnap volt a fiam szalagavatója az étteremben.Az étterem hangulata,berendezése,az asztalok elrendezése / 160 fő/ kiváló volt. Az ételekkel és a kiszolgálással is maximálisan elégedettek voltunk. Csodálatos élmény volt.
Hétköznapi családi vacsora alkalmával többször választottuk ezt az éttermet. Születésnapt is ünnepeltünk már itt. Tiszta, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás, élő háttérzene. A tálalás ízléses, az adagok nagyok. A választott fogásokkal mindig elégedettek voltunk, a csülök lett a kedvencünk. A mosdó az alagsorban van, nagyon tiszta.
Mivel a Zöld Fa zárva volt hétvégén, gondoltuk, hogy kipróbáljuk a Kristályt, ahol nem jártam vagy 30 éve. Nemrégen felújították, mégpedig a jelen kor színvonalának megfelelően, igényes, hangulatos, modern látvánnyal és minőségi eszközökkel. A felszolgálónk rendkívül udvarias és szolgálatkész volt, az ételek finomak és nagy adagok.
Az árak egyáltalán nem veszélyesek mindezek mellett. Édesanyám betegsége miatt kényszerülünk egyre gyakrabban házon kívüli étkezésre, és örömmel tapasztalom, hogy a közelben sikerült találni egy újabb jó éttermet. Biztosan jövünk még.
Győrben dolgoztunk, és egy helyi kolléganőtől kértem ötletet, hogy hol tudnánk egy jót ebédelni. Egyből ezt az éttermet ajánlotta. Az interneten már ki is néztük, hogy a napi menü melyik főételét szeretnénk elfogyasztani. Az étterembe érve egy nagy hely fogadott, sok asztallal (amelyik nem csak 4 személyesek voltak, hanem több 6-8 személyes is volt).
Amint leültünk jött is a pincér és kaptunk 1-1 pohár szódát. Egy-két perc múlva egy nagy edényben hozták is a levest. Sertésragu levest szolgáltak fel aznap. Bőségesen volt benne hús, zöldség, tészta. Nagyon finom volt. Közben jöttek is megkérdezni, hogy melyik főételt szeretnénk. Lecsós marhaszeletet kértünk tarhonyára. Kolléganőm kérésére ő rizibizivel kapta. Az adag kiadós volt és nagyon finom. Hétfőtől vasárnapig várják menüvel a betérőket. Lehet előfizetni is, egyébként pedig 1200 ft egy menü ára. Maximálisan megérte, bátran ajánlom mindenkinek. Legközelebb is ide megyünk ebédelni.
Párommal jártunk az étteremben ,vasárnapi ebédre tértünk be. A kiszolgálás gyors és udvarias volt,az ételek pedig bőségesek és finomak! Bevallom a külsejéről elsőre nem gondoltam volna,hogy belül ennyire szép és modern. Először jártunk itt,de biztos,hogy nem utoljára! Hangulatos hely!
Vasárnapi ebédre ( menü ) tértem be. Az étterem szép,a pincérek gyorsak,udvariasak. az ételek a terítés gusztusos. Viszont már többedik alkalommal kaptam hidegen mindkét fogást. A mostani menü második fogása bacon szalonnába tekert szűz érmék voltak. A körítés is meg a hús is hideg volt. Mindkét érme akkora folt mint a régi egy forintos. A hétköznapi menü sokkal bőségesebb. Csalódás volt.
Az étterem felújítása óta mégnem jártunk ott, hát ideje volt kipróbálni. Jókat hallotunk róla, de kissé csalódtunk. A belső kialakítása jól sikerült, modern berendezésű, hangulatos lett. A felszolgálók udvariasak, de az ételekre sokat kellett várni.
Hárman ebédeltünk, és bár 2/3 elégedett volt (rántott szelet rendben, halászlé jóízű, igaz híg), egyikünk viszont száraz, rágós húst kapott (mandulában forgatott jércemell), így felét otthagyva éhesen távozott. Tehát összességében: van jobb étterem Győrben, nem is kevés, de hajrá Crystal szakácsok, bízzunk a fejlődésben!
Nagyon rég óta 40éve a vendégek szolgálatában. Kiváló minőségű és bőséges menü és alakarte étlap. Minden igényt kielégítő választék udvarias gyors kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Kisebb családi baráti talákozók csoportok esküvők lebonyolítása kultúrált klimatzált környezetben. Ár érték arány a kornak megfelelő. A különtermek lehetővé teszik egyszerre több rendezvény lebonyolítását