Márka étteremben óriási a kínálat , nagy a sorban állás ,jól áttekinthetőek az ételek , rálátás van ,a választékra . . . Büffés . . . több féle menü ajánlat van . Mindenki talál kedvére valót . . ha nem a menüben ,akkor a saját összeállításában választhatja ki mit szeretne .
Nagyon sok féle a köret , a sült a rántott , aki diétázni szeretne ,az is talál különféle párolt zöldséget. Kiválóak az ételek , ami nagyon zavar . . az a kockás nem mindig tisztára mosott abrosz ,terítő ,valamint a műanyag gusztustalan tányér ,De jó is lenne ,ha az étel tányérba kerülne ,. . . kár . . . . . a jó ételt . . jó lélekkel , jobb ízűen lehetne fogyasztani . . van akit zavar . van akit nem . . . Véleményem , a jó konyhájuk megérdemelne egy rendesebb terítéket !
Győri viszonylatban egy átlagos menüzős hely. Az ételek nem túl nagy adagban, de jó ízesítéssel kerülnek a tányérra. Itt mindenért külön kell fizetni. Nagy negatívuma a helynek a műanyag tányérok. Az elmúlt évtizedekben szinte semmit nem fordítottak rá, igazi békebeli hangulatot idéz. Viszonylag tiszta, de egyszerű hely.
Többször étkeztem már az étteremben. A rengeteg finomságból nehéz választani. Na és a desszertek! -jöhet minden mennyiségben! Úgy gondolom itt mindenki megtalálja a fogára valót! Az ételek nem csak háziasak és finomak, hanem küllemre is tetszetősek. A kiszolgáló személyzet kedves, mosolygós. Az árak is barátságosak!
Gyakran étkezem itt, nagyon finom, változatos ételeket kínálnak. Néha nem is egyszerű választani a sok finomság közül. Nekem személyes kedvenceim a levesek és a rakott ételek. Nem utolsó szempont, hogy a kiszolgálás kedves és udvarias, az áraik pedig korrektek. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki arra jár feltétlenül próbálja ki, nem fog csalódni!
Teljesen elégedett vagyok ezzel az önkiszolgáló étteremmel. Az áraik is reálisak, nagyon sok ember tér be enni ide, ebből is látszik, hogy az ételek finomak! A levestől a desszertig többféle ételek közül választhatunk! A személyzet, kedves és türelmes. Bárkinek csak ajánlani tudom! A Mc Donald's helyett mi már ide járunk a gyerekekkel.
Nagyon finom ételeket főznek. Érdemes ide betérni. Ajánlom mindenkinek aki szereti a nagyon finom ételeket. Legutóbb zöldséges rakott tésztát ettem itt és gyümölcs levest. A személyzet nagyon kedves. Kiszolgálással is nagyon elégedettek voltunk. Nagyon jó a hangulata az egész étteremnek.
Munkahelyi ebédidőben szoktunk itt étkezni, de rendeltem már innen hidegtálat is régebben. Változatos ételek, többféle menüválasztási lehetőség. Mindig van finom desszert is. (Gundel palacsinta, somlói, gesztenyepüré, gyümölcsrizs). Finomak a krémleveseik, szeretem innen az óvárit, a salátákat, a rántott husikat, a sajtokat. Ajánlom mindenkinek!
9021Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 28-30.
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség hidegtál rendelés, SZÉP Kártya, Erzsébet-utalvány