Nem ide szerettünk volna menni, de itt találtunk szbad asztalt a környéken. De sebaj, mert már régóta szemeztünk a hellyel. Már az első pillanattól éreztük, hogy kifejezetten kedves felszolgálókkal van dolgunk. Lehet, mert a főnök asszony végig az ajtóban állva figyelte őket, de hát igaza is van, legyen csend, rend, fegyelem. Amíg vártuk a kiválasztottakat, kaptunk ajándékba finom körözöttet olivával és házi jellegü piskótával. Na az a paradicsomleves bazsalikommal, hát ilyen finomat még tényleg nem ettem, pedig ettem már 1-2 paradicsom levest. Másodiknak rántott húsokat és halakat rendeltünk, amelyek teljesen rendben voltak. Kivétel a köret, amelynek mennyisége egy gyereknek is kevés lett volna. Újabb csillagos ötös viszont a vegyes salinak! Itt ugyanis, nem a tescos üveg vegyesét öntik tányérra, hanem szemmel láthatóan frissen szeletelik és reszelik a répát, káposztát, uborkát, paradicsomot, stb. Mi a teraszon ültünk, mert jó idő volt, de a belső tér is szép, tiszta rendezett, ahogy a mosdó is. Fizetéskor a 23 ezres csekkhez adtam egy db ezrest borravalónak, mert az úgy gondolom a felszolgáló kedvességének jár. Ő ezt megköszönte, de a"hajas" hús is felszámolásra került. Nem tettük szóvá. Egy perc sem telt el és érkezik újra a felszolgáló, hogy mind a négyen egy kör bármilyen italra a vendégeik vagyunk. Hát legyen. Amúgy sem haragudtunk túlságosan, de a kis bánatunkat is elfelejtettük így. Összefoglalva: a leves és a vegyes sali mindent vitt, ellensúlyozva az átlagos húst és a kevés köretet. Kissé az átlagnál drágább a hely és a csapolt sört is jobban kellene hűteni. Amúgy ajánlom kipróbálásra, szerintem, mi is tenni fogunk majd még egy próbát.