Ha valaki nem a megszokott ízekre, látványra vágyik csak ajánlani tudom. Több alkalommal fogyasztottunk már az étteremben- eddig csak pozitív élmény ért minket. A pincérek nagyon segítőkészek- elmagyarázzák mégis mit takar az étlapon szereplő spanyol elnevezésű étel. A Sangria pedig. . . . . . . . . . . . . . . .
Eléggé eldugott helyen van (amúgy pont mellette egy fogklinika van :P ) Kívülről nem annyira bizalomgerjesztő,de belül már jobb a helyzet. A felszolgálás egy kicsit lassú volt,pláne ahhoz képest,hogy csak ketten voltunk az étteremben. Az ételeket jó néhány helyen csak spanyolul írták ki,így azt sem tudtuk,hogy mi az.
Bár internet a jó barátod ;) Amúgy az ételek nem voltak rosszul elkészítve. Aranyos kis tavacska van a teraszon,szóval kellemes környezetben fogyaszthattuk el az ételt. Szóval nem egy elithely. . . de egyszer ki lehet bírni.
Egy barcelonai lánykérés 1. évfordulóját ünnepeltük. Bár Győrben élünk, soha nem voltunk még a helyen. Előzetes információnk sem volt sok. Asztalt foglaltunk előre, ami egy pont alkalomhoz illő, eldugott sarokban volt. Pincér udvarias, ételeket ismeri, arról tud is beszélni. Italként hiányoltam a szélesebb spanyol sör, illetve borkínálatot.
Én búzasört (osztrák), feleségem Sangriát fogyasztott. Ételként én Paso Doble-t (dupla hátszín, borsmártással, spanyol körettel), feleségem csirke steak-et lyoni módra evett. Mindkét fogás finom volt, kifogásunk nem volt. Bőséges adagok. Desszertnek madártejet, illetve churro-t. Összességében meg voltunk velük elégedve, jót ettünk, jól éreztük magunkat.
Az étterem nagyon tetszett, nagyon hangulatos hely. Egy éjszakát töltöttünk a panzióban, az étteremben két főtt ételt és egy reggelit fogyasztottunk el. Az ételek finomak voltak, de az árukat a mennyiséghez képest sokallom. Sajnos minden alkalommal nagyon sokat kellett várni, hogy kihozzák a rendelést, pedig nem volt sok vendég.
Szerettünk volna a barátainkkal együtt beülni és egy jót ebédelni! Barátnőm ajánlására választottuk ezt az éttermet és jól is tettük, hogy hallgattunk rá! Mikor kívülről láttam a helyet, nem gondoltam, hogy tetszeni fog, de szerencsére pozitívan csalódtam benne, mikor beléptem!
Főleg mikor kihozták az általam választott fő fogást, hát azóta is próbálom otthon elkészíteni! ;) Hangulatos zene szólt, pár órát sikerült eltöltenünk jó hangulatban! Köszönjük!
Évforduló alkalmából látogattunk el az étterembe. Évek óta terveztem a látogatást, szerencsére nem kellett csalódnunk! Hangulatos, kedves kis hely. Az étlap is sok érdekességgel kecsegtet, így máskor is szívesen visszatérünk. Spanyolországban még nem jártunk, így nem volt mihez hasonlítani, de nagyon finom volt!
Ez volt az a hely, amelyet már régóta meg szerettem volna látogatni, így hát felkerekedtünk a párommal és elindultunk, hogy a családi házak árnyékában megkeressük ezt a spanyolos éttermet. Csupa pozitív komment keringett a fejemben, amikor benyitottunk, de amint beljebb merészkedtünk, egy csapásra eltűntek a kellemes képzetek.
Ennyi giccset még életemben nem láttam egy étteremben (a bikafejtől sokkot kaptam). Nem. Még a legutolsó kis vendéglőben sem. Hát sebaj. Majd a rendelés megmenti a helyzetet. A picér gyors, kedves, szavunk nincs rá. Az ételre sokat vártunk, de üsse kő, ha finom. . . sajnos nem volt az. Én ettem kint Spanyolországban, de egyenesen ellenük elkövetett merénylet lenne, ha a két ízvilágot egy lapra merném tenni. . . nem is teszem. Ez az a hely, ahová biztosan nem fogunk visszatérni és egyik ismerősömnek sem ajálom. Ha a kedves kiszolgálás nincs, akkor a kettes csillagot sem adtam volna meg.
Egy évfordulós vacsora alkalmából esett a választásunk a Tio Pepér. Ezelőtt sok jót hallottam róla és igazából nem is csalódtam. Az ételekben dominál a paraicsom, ami nekem kedvező! Paradicsom leves és spaonyol paradicsomos hús másodiknak. Összességében tudtam volna még enni, de éhen nem maradtam.
A feleségem ételét el kellett hoznunk, mert annyira jóllakott. A pincér kedves volt. Itt negatívum egydül a tisztaság: az étterem tele volt pókhálóval! Amúgy kellemes hely, nyáron kipróbálom majd a terszt is.
Családi ebédre mentünk egyik hétvégén. A kiszolgálás jó és gyors volt, a belső kert és tó szépséges. A kinézett előétel sajnos nem volt nekik, de a többi kiadós és finom volt. Pozitív, hogy van egy kis játszósarok gyerekeknek.
Negatív dolog, hogy az etetőszék amit adtak, az borzasztóan nézett ki, a huzata szakadt, koszos volt, bekötni nem is lehetett a gyereket, jött belőle ki a vattatömés, elfoglalt minket, hogy arra figyeljünk, ne egyen vattát a gyerek míg nem nézünk oda. Nem voltunk túl sokáig ott, de ugyanaz a rövid spanyolos zenelista 3-szor biztosan lement.
Először csak Churrost mentem enni, sajnáltam, hogy sima, és nem fahéjas cukorral adták, mondták, hogy úgy még nem hallottak róla. A kiszolgálás kedves és gyors. Másodjára párommal mentem. Ő gazpachot kért, nagyon finom volt, én sült-paradicsomlevest, szintén finom volt, csak volt benne egy számomra felismerhetetlen zöldség, az nem ízlett.
Másodiknak én paellát kértem, óriási adag, megenni nem bírtam, nem volt rossz, de nagyon jó sem. . . Párom pedig paradicsomszószos húst evett. Megdöbbentő volt, amikor a hús ugyanazzal a "szósszal" volt leöntve, amit én előző fogásként levesnek ettem. . . Ez eléggé elvette a kedvünket, de legalább a churrost desszertként fahéjas porcukorral kaptam.