Rövid keresgélés után választottuk ki és nem csalódtunk. Nálunk nem a welness a fő szempont, hanem a nyugis, kényelmes szállás. Ezt teljes mértékben megkaptuk. Igaz, csak reggelit tudnak adni, de azzal minden rendben. A szoba kényelmes, jól elrendezett, bár a fogasokat és a szekrényeket érdekesen osztották el.
Maga a szálloda 10 percnyi sétára van a vasútállomástól, negyedóra a történelmi városközpont (ahova autóval amúgy is érdekes bemenni), szóval bázisnak tökéletes
Sajnos Györben nincs olyan hotel ami külső-belső medencével rendelkezne. A wellnes is messze áll az összes "komolyabb" van vagy 3 db szállodától, így az Alfa mellet döntöttünk. Jól tettük. Igaz a belvárostol egy köpésre van és forgalom is van, de ezt a szobában nem érzékelhető és nem is hallható.
Kellemsen és izlésesen berendezett szobák, egy két négycsillagosnak titulált hotelt is magamögé útasít. Kedves és segítőkész személyzet. Zárt parkoló a túloldalon, bőséges reggeli választék. Ajánlani tudom.