Győr szívében várja vendégeit a város egyik legszebb szállodája, a Hotel Konferencia. Központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető, és egész évben várja látogatóit. 17 szobával áll rendelkezésre, melyek többnyire kétágyasak, de lakosztályaik közöl is választhatnak az ide érkezők.
Rendezvényhelyiségei családi és üzleti eseményeknek is remek helyszínt biztosít, de akár több száz fős lakodalmakat is szívesen lebonyolítanak. A hotel területén ingyenes Wi-Fi elérés működik, és uszodája is díjmentesen igénybe vehető.
Jól éreztük magunkat.A szállás hagy némi kivetni valót maga után. Ételek finomak voltak, de kevés választék volt. Az uszoda remek volt. Gyönyörű város!
Győr legszebb részén, kíváló helyen lévő szálloda. Szépek és elegánsak a közösségi terek, de nagyon gyengék a szobák. Elhanyagoltak, nincs elegendő rakodási lehetőség sem a szobában, sem a fürdőszobában. A kabátoknak nincs fogas, venni kellett a szekrénybe ruhafogast. Az ágyon nincs ágytakaró, a TV régi és hibás volt, ünnep révén meg se javították. Az étkezés kíváló, bőséges, jó a választék és finom.
A város legjobb elhelyezkedésű szállodája a belvárosban közvetlen a bazilika mellett. Szilveszteri csomag keretében töltöttünk pár napot a hotelben, nagyon profinak találtuk a szilveszteri gálavacsora szervezését és lebonyolítását. A személyzet rendkívül udvarias és segítőkész volt az egész ottartózkodás ideje alatt.
Kiemelném még, hogy a szilveszteri vacsora menüje, de a többi estén terítékre került ételek is nagyon finomak voltak, újszerű, igényes megközelítésben hagyományos ételek, és nem voltak agyonborítva sóval és mindenféle oda nem való fűszerekkel. A felújítás jót tenne a szállodának, esetleg a wellness irányába picit bátrabb elmozdulás, de így is jól éreztük magunkat ott, tágas volt a szoba, kényelmesek a fekhelyek.
A hotel elhelyezkedése, külső és belső külleme teljesen beleillik a történelmi városnegyed hangulatába. A belső berendezés- stílusát megtartva-azonban már nagyon megérett a felújításra. A hideg folyosó, a már erősen kopott bútorok, a szoba fűtése / 1. emeletiszoba 7/ nem megfelelő, a bútorok újrafestése, stb.
már igencsak időszerű lenne. Az először kapott 22-es számú szoba szinte lakhatatlan volt,az előszobai villanyt nem lehetett lekapcsolni, a mellékhelyiségekben nem volt fűtés, a hűtő, telefon, vizforraló koszos volt, a két db. akasztós szekrényben volt összesen 3 vállfa. A szilveszteri buli jól szervezett, jó hangulatú volt, ízletes és különleges menüsorral.
Kellemes környezetben a város közepén, színvonalas kiszolgálás, kedves személyzet, csend. Az ételek választéka, minősége megfelelt az igényimnek. A parkolás a szálloda előtt, biztonságos környezetben van. Szauna, masszázs és fürdőmedence is rendelkezésre áll. Ha romantikus környezetben a barokk városközpontban akarsz pihenni, ide menj!
Sétálóutca végén, csendes helyen és mégis közel a belvároshoz egy szuper szálloda. A kétszobás apartman tágas, 2 gyerekkel is bőven elfértünk, klímás, 2 toalett, tágas előszoba, átjárhatóság, az uszoda nagyszerű (leszámítva a cseheket, szlovákokat, románokat, akik azt hiszik, övék minden, de minket sem kellett félteni), az étkezési adagok átlagon felüliek, a reggeli bőséges, a személyzet kedves és segítőkész, visszatérünk.
Szállásutalványt vásároltunk a győri Hotel Konferenciába 2 főre, 2 éjszakára. A szálloda nagyon jó helyen van, a város központja közelében és a pályaudvar sincs messze. Jókat lehetett sétálni a szép tavaszi időben a rendben tartott, kellemes belvárosban. Az épületek rendezettek, az utak is elég jók a városban, a felújítások most is folytak.
A szálloda, illetve a szoba amit kaptunk, sajnos csalódást okozott az erősen retro kinézetével. Sötét szobát kaptunk a földszinten (közel volt egy másik épület, ami árnyékolt). A szobában sem a villany, sem az olvasólámpa nem működött. Az ágy viszont kényelmes volt, jól lehetett aludni. Összességében: ráférne a szobákra egy kis felújítás, Győr megérdemelné a színvonalasabb szállodát ezen a frekventált helyen.
A szálloda nagyon jó helyen van Győrben. A közösségi helyiségek többé-kevésbé rendben vannak, de a szobák tejesen lepukkantak. Festeni kellene, koszos a padlószőnyeg, kopott barnára festett ajtók. A legnagyobb hiányosság, hogy egyáltalán nincs pakolási lehetőség - nincs fogas a kabátoknak, az akasztós szekrényben szinte semmi nem fér el.
Nincs egy tükör az előszobában, nincs törülköző szárító, de még akasztó is csak egy volt, az ajtóra terítettük fel a törülközőket. A takarítás a négy napon abban merült ki, hogy elvitték a szemetet, még be se ágyaztak. A reggeli és a vacsora jó minőségű volt, a kiszolgálás udvarias. A Szilveszteri program jól szervezett volt, a svédasztal is jó volt. Érdemes lenne költeni a szállodára, ez nem üti meg a 3 csillagos szintet.
Nagyon szép helyen található Győr városában az Apor Vilmos püspök terén. Hangulatos a környék . A személyzet nagyon segítőkész volt mivel mi motorral érkeztünk , a zárt parkolót ajánlották. Rendkívül kedvesek voltak, annak ellenére , hogy nem volt foglalásunk!
Ami nagyon pozitív volt számomra, hogy nem voltak előítéleteik a "motoros"vendégekkel szemben, amit sajnos sok helyen tapasztaltunk. Az apartman szoba egy kisebb lakosztálynak felelt meg. Rendkívül ízléses dekoráció található mindenütt a szállodában. A külön terem csodaszép. Az étel kiváló volt! Annyira tetszett, hogy felírtam a listámra ha a lányom férjhez megy esetleg itt fogjuk rendezni az esküvőt, mivel ő Győrben él és a szálloda nagyon elnyerte a bizalmunkat!
Pihenni mentem, 78 éves vagyok. Maximális nyugalom, a dolgozók részéről szolgálatkészség, mosoly és kedvesség mondható.Gyönyörű környezet. Ha legközelebb megyek kérem a 8-as szoba telefonját hallhatóvá tenni. Köszönök mindent, mindenkinek jó egészséget kívánok, és sok vendéget!!!!!!