Győr város nem véletlenül állított szobrot Baross Gábornak, hanem elsősorban azért, mert négy cikluson keresztül is a várost képviselte az országgyűlésben. Egyéb érdemeit már más Baross-szobroknál is méltattuk, azt hiszem, ő volt a "vasminiszter", elsősorban a vasút és a közlekedés fejlesztését szoktuk a nevével párhuzamosan emlegetni, Sok iskola őrzi a nevét, győri szobrára egy este decemberi este találtam váratlanul.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.