Nyáron látogatuk meg a párommal, kiváló hely, mindenkinek ajánlom Tiszta, kedves kiszolgálás. Csendes helyen, városhoz közel. Finom ételek. Nem volt tömeg mikor oda látogattunk, pedig nyáron főszezonban voltunk.
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is kedves, és gyors. Picit zavaró hogy kétoldalt mennek az autók folyamatosan, esetleg lehetne nád, vagy dísznövény a kerítés mellett, hogy felfogja a port. Hiányoltuk a pokrócot, mert bent nem volt még nyitva, kint pedig elég hűvös volt. Ennek ellenére, szívesen visszatérünk máskor is!
Családi vacsorára tértünk be nyaralásunk során. Kedves, mosolygós személyzet. A benti helyiségben foglaltunk helyet egy kényelmes 6 fős asztalnál étkeztünk öten. Modern zene szólt, aminek a lányaim nagyon örültek. A felszolgáló megkérdezte, hogy lehalkítsák-e, de ezt nem kértük. Egy 2 személyes tál 5000 forint, de 3 személynek nálunk elég volt.
Rántott sajt, rántott szelet, natúr csirkemell és sajttal-sonkával töltött rántott szeletből van rajta 2-2 darab. Nem sima, hanem Jázmin rizs a köret és sült burgonya. A pizza is nagyon finom. Van sült édesburgonya is.
Éhesen érkeztünk meg Gyulára és ez az étterem akadt az utunkba. A felszolgálók kedvesek, mosolygósak,a gyerekhez is volt egy- egy kedves szavuk. Az étel gyorsan elkészült. 2 személyes sültes tálat rendeltünk, 3-an ettük (2 felnőtt és egy 12 éves),az adag nagyon nagy volt, alig bírtuk megenni. Finom, hagyományos ízek.
A Grand Termál Apartmanban szálltunk meg, és a Marcos étteremben ( volt Babi ) volt az étkezésünk teljes ellátással. Kedves voltak,de időnként az volt az érzésünk,hogy tanuló étteremben vagyunk pl kanál landol a földön, italt asztalra tételnél majdnem kiborítja stb ) Reggelire bocsi csak kenyér van. . . . .
tojás 5 féle megnevezéssel, tea 1 fajta langyosan tálalva. Ebéd lehet menű vagy egy tál választott étel (nem étlapról,mert azt nem is láttunk ) apartmanosoknak laminált lapról. Vacsora ugyanez volt. Nagyon nem voltunk megelégedve.
2018 Augusztus. Babi Vendéglője, ma már Marcos étterem. Kis pénzű emberek is megengedhetik maguknak, mivel teljesen hétköznapi árakon működik. A személyzet kedves. Mindennel törődnek! Az ételek finomak és bőségesek, még a menü adagok is! ! ! ! 7 napból 5x itt étkeztünk és maximum sózni kellett valamit, de minden nagyon finom és nagy adag volt.
A Grandtermál Apartmanban voltunk 3 napig, és a teljes ellátás a Babi Vendéglőjében volt. Mint azt az apartmannál leírtam, tökéletesen meg voltunk elégedve a vendéglővel. Családias, barátságos vendéglő, gyors kiszolgálás. Az ételek ízletesek, és mindíg frissek. A séf még a szuper Háromszéki borda receptjét is megadta, ami egyszerűen szenzációs volt.
Nagyon jókat ettünk és ittunk itt. A pincér lányok kedvesek, és gyorsak. A reggeli omlett, ham and eggs, virsli /ami nem holmi vacak, hanem szerintem Füstli / szuper volt. Ide még visszatérünk. Köszönet a kedvességért és a jó kajákért.
A családommal érkeztem vasárnap délután az étterembe, ahol tyúkhúslevest rendeltem és fűszeres csirkeszárnyat. A rendelést követően percek múlva jött a pincérkisasszony hogy a csirkeszárny sajnos elfogyott, semmi gond, kértem helyette rántott pontypatkót burgonyapürével.
A családom egy két személyes fatányérost rendelt, kicsivel kaptam csak meg hamarabb a levesem mint ők a fatányérost, tehát elég sokat vártam. A "tyúkhúsleves" gusztustalan csirkebőrrel volt tele, nem épp amire az ember egy majd ezer forintos HÚSlevesnél számít. A családom a hatalmas fatányérosát már régen elfogyasztotta mire megkaptam a halat rizzsel (én burgonyával kértem). A hal egyszerűen UNDORÍTÓ volt. A csontos,hájas nyesedék részét kaptam ami a feje mellől volt meg egy szeletet a farka mellől. Tehát a hulladék részét,nem a szép "halpatkót". Ekkor hívtam a pincér hölgyet hogy köszönöm ezt nem kérném. Gond nélkül elvitte , a két kávét amit a családom ezután rendelt pedig ajándékba adták, de én így is éhesen és rossz élménnyel távoztam. Senkinek nem ajánlom,soha többet nem eszek ott.
Az elutazás előtt reggelizni és ebédelni tértünk be az étteremben. A pincérek kézségesek,barátságosak. Kivánságra bármit elkészitenek. ,svéd asztalos bőséges,finom ételek , menűs ebédelésre is van lehetőség. Közvetlen a vár közelében található,kis gyermekekel érkezőknek is ajánlom, nagyon sok családossal találkoztunk.
Tapasztalat híján az ittjartam. hu értékeléseit használtuk iránytűként. Belvárosi sétánk után vettük az irányt Babi vendéglője felé, elhaladva egy sor étterem (köztük a Gusto és a Várkonyi bisztró) mellett. Egyszerű ételek jellemzik a hely kínálatát, nincs is ezzel semmi baj, pláne, hogy a rántott csirkemell és a háromszéki borda is kitűnően volt elkészítve.
Az orjalevessel már volt egy kis gondom: langyos volt. . . Sajnos a jó konyhát nagyon lehúzta a felkészületlen és alulmotivált felszolgáló, akinek az orra alá motyogását alig értettük. Amikor egy ételről tettünk fel kérdést, "megdícsért" minket ("Hm. . . ez nagyon jó kérdés. . . "), és elment a konyhára, továbbképezni magát. Már azon voltam, hogy másik éttermet keresünk, de korgó gyomorral már nem volt kedvünk ehhez. Szerencse, hogy a szakács rendben volt. Ja, pincérünk, miután felszolgált, úgy tett, mintha ott sem lettünk volna, legközelebb akkor jött, amikor a számlát hozta. Nem voltunk tőle elragadtatva, valószínűleg a fizetés után már kölcsönös volt az érzés. Szóval, ha egyszer mégis újra betérnénk ide, az csak a szakács miatt lenne.