2020. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. november 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon hangulatos kis étterem.Már voltunk egyszer ebbe az étteremben és ezért ismét ide jöttünk.Most a pizzájukat próbáltuk ki.Nem is csalódtunk most sem.Isteni finom pizzákat kóstolhatunk meg.
A párom az ungarese pizzát kóstolta meg én pedig a rustica elnevezésűt.Mind a kettő nagyon ízletek volt.
Az ungarese pizzán volt :paradicsomszósz,mozzarella,bacon szalonna,lila hagyma,olasz főtt sonka és kolbász karikák.
A rustica pzzán :paradicsom szósz,mozzarella,pármai sonka,fekete olívabogyó,friss paradicsom és rukkola.
Mindenkinek ajánlom térjen be ide és próbálja ki az ételeket.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Géza Konyhája további értékelései
2023.05.16a párjával
![]()
Bár szakadó esőben mentünk, a hely barátságos hangulatot árasztott. A pincérek rendkívül udvariasak, közvetlenek. Eperlevest ettünk túrógombóccal, isteni finom volt. A pizza is fenséges, vékony ropogós tésztával, kiváló alapanyagokból. Árban is megfelelő. Ha Gyulán járunk, ide biztos eljövünk...
2022.12.16a párjával
![]()
Nagyon finom és nagy adagokat szolgáltak fel. Az étterem maga is nagyon hangulatos, a kiszolgálók is kedvesek voltak. Fogyasztottunk előételt, főételt és desszertet is. Mind a három étel nagyon finom volt. :)
2022.06.16gyerekekkel
![]()
Ugyan csak egy pizzára és sörre tértünk be a Géza Konyhájába, jól döntöttünk. A hely már messziről hívogat kellemesen kialakított teraszával ami közvetlenül a vízre épült. Az étel kiváló volt, vékony tésztás olasz pizza ahogy szeretem. A kiszolgálás pörgős, jó hangulatú, az árak is teljesen...
53.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval