Gyenge 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A kerthelyiségben a jó hangulatot a képeken látható berendezés alapozza meg viszont a hangos düc-düc mulatós mix 10 perc után kellemetlenül dobol az ember fejében. A pincérek nem épp mai csikók de értik a dolgukat, türelmesen mosolyognak a lábuk alatt futkosó gyerekekre. Mikor kihozták a "roséra sütött kacsamellet krokettel", megnéztem újra hogy tényleg a frissen sültek kategóriából választottam-e?! A hús jó ideje leszeletelve és elősütve állhatott a hűtőben mert már kemény és lila volt a széle, a korkett full mirelit volt és az "áfonyaszósz" konkrétan kikanalazott sűrű dzsem volt. A vajon pirított zöldségek még engedték magukból a mélyhűtés utáni levet, vajat csak díszből látott a serpenyő amiben megforgatták. A lazac hasonlóképp távolról sem volt friss. Mivel enni tér be ide az ember, a körítés nem hat meg ha ilyen a koszt. Én messze elkerülöm ezt a felkapott de fényét vesztett éttermet!
Évekkel ezelőtt már jártam itt, és akkor nagyon jó volt. Most csoporttal voltunk, előre megrendelt ételt kaptunk. Két választási lehetőségünk volt, halászlé és túróscsuzsa, vagy csülök. Pár éve nagyon finom túróscsuszát ettem itt, most ez nem volt elmondható. Ehető volt, de jónak nem nevezhető. A...
A Fodor hotel halászcsárdája egy jó évtizede riasztó élményként maradt meg, a kiszolgálás kriminális volt, az ételeket alsóközepesnek ítéltük. Jóindulattal. A szárnyasmájjal töltött gombában éppen hogy akadt pár morzsa máj, a hortobágyi palacsintát bolognai mártáshoz hasonló darált hússal...
sok éve járunk Gyulára szeretjük a halat naivan azt gondoltuk, hogy a Halászcsárdába ami a Körösök városában van igen finom halat fogunk enni. Kedves fiatal ember hozta az étlapot az első csalódás az ital rendelésnél volt sima szénsavas vagy bármilyen üdítőt nem tudott hozni, mert állítólag nem...