A Juliska nevű kocsma egyszerű kisvárosi egység, mely a helyi erőkre támaszkodik, ellentétben a központi vendéglőkkel, fagylaltozókkal és kocsmákkal, melyek leginkább a turizmusból tartják fenn magukat. Vasárnap is nyitva van, már kora reggel. Jómagam egy kávét szándékoztam inni, de mint megtudtam a közvetlen stílusú csapostól, a „gép besz@rt”.
Kérdeztem, van-e citrom a teához és netán méz is, kiderült, hogy nincs citrom. A paradicsomos Topjoyt nem is kérdeztem, inkább úgy tettem fel a kérdést, hogy milyen Topjoy van, mondta a pultos, hogy meggy és barack. Úgyhogy maradtam a baracknál. 300 ft volt. Van biliárd is, megy a tévé, amiről szívesen lemondtam volna. Az alkoholos italkínálat totál kommersz, mint a kocsmákban általában. 3 pont.