2019. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 2.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2019.február 23.-án jártam ebben a hangulatos kézműves cukrászdában párommal egy Gyulai kiruccanás alkalmával.Már ahogy beléptünk az ajtón szembeütközött az a sok finomság amit ez a cukrászda kínált.Van itt mindenféle csokoládé,mint a Gombóc Artúr című mesében. :)
Fehér csoki, étcsoki,tejcsoki,stb. Vannak apró sütemények,bon-bonok és igazi sütemény alkotások.Vannak olyanok amiket megannyi cukrászdában fel lehet fedezni de vannak olyanok is jó számmal amiket máshol nem láttam még.És ami nem elhanyagolható,igazi ízkavalkád.Mindenki megtalálja a neki ízlőt.Az árak lehetnének barátságosabbak is,de azért ha legközelebb itt járunk be fogunk térni ismét.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Kézműves Cukrászda további értékelései
2024.10.21gyerekekkel
Itt rendeltem férjem 55.szülinapi tortáját. El akadt a szavam,amikor megláttam a művet. Egy egyszerű dobostorta gyönyörűen,művészien elkészítve. Nemcsak szép,de nagyon finom is volt. Nagyon kedves kiszolgálás,megbízható eladók,és tulajdonos. Mindenkinek szívből ajánlom,aki szereti a minséget.
2023.09.27barátokkal
Egy hetes gyulai tartózkodásunk alatt, szinte minden nap (a déli órákban) betértünk a cukrászdába egy süteményre. Akkora a kínálat, hogy alig tudtunk választani, de amit megkóstoltunk minden nagyon finom volt. Szépen vannak elrendezve a sütemények, nagyon szép a csokoládás pult, ízléses a...
2023.08.15családjával
Naponta fagyizunk itt. A megye legjobb fagyija,biztosan állíthatom. Az ott készült csokik is fennségesek. Minden évben itt rendeljük a szülinapi tortákat. Most málna-tejszín volt. Pillanatok alatt elfogyott. Mindenkinek ajánlom,hogy térjen be ide. Nagyon megéri. Kedves,gyors kiszolgálás.
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval