Kellemes februári séta után érkeztünk a cukrászdához. Finom kávé és gondűző málna tea segítettek gyorsan átmelegedni. A pultban lágy poharas krémek, házi rétesek és krémes sütemények kínálkoztak. A kimérős csokoládé különlegességekből kedvünkre válogathattunk, ajándéknak is kiváló. A cukrászda hangulatos, a kiszolgálás gyors és a felszolgálók kedvesek, segítőkészek.
2024.10.21gyerekekkel
Itt rendeltem férjem 55.szülinapi tortáját. El akadt a szavam,amikor megláttam a művet. Egy egyszerű dobostorta gyönyörűen,művészien elkészítve. Nemcsak szép,de nagyon finom is volt. Nagyon kedves kiszolgálás,megbízható eladók,és tulajdonos. Mindenkinek szívből ajánlom,aki szereti a minséget.
2023.09.27barátokkal
Egy hetes gyulai tartózkodásunk alatt, szinte minden nap (a déli órákban) betértünk a cukrászdába egy süteményre. Akkora a kínálat, hogy alig tudtunk választani, de amit megkóstoltunk minden nagyon finom volt. Szépen vannak elrendezve a sütemények, nagyon szép a csokoládás pult, ízléses a...
2023.08.15családjával
Naponta fagyizunk itt. A megye legjobb fagyija,biztosan állíthatom. Az ott készült csokik is fennségesek. Minden évben itt rendeljük a szülinapi tortákat. Most málna-tejszín volt. Pillanatok alatt elfogyott. Mindenkinek ajánlom,hogy térjen be ide. Nagyon megéri. Kedves,gyors kiszolgálás.