2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyulai tartózkodásunk első napján tértünk be ebédelni a Komló étterembe. Az elegáns külső, bútorzat miatti aggodalmunk alaptalan volt, és városnézős, kényelmes ruházatunk nem keltett feltűnést az étteremben.
Korábban már tájékozódtunk a helyről, így tudtuk, hogy van náluk ebédmenü is.
A pincér kedvesen fogadott minket, az italok, ételek nagyon gyorsan felszolgálásra kerültek.
A menü mennyisége és minősége is megfelelő volt.
Szállásfoglalásunkhoz kaptunk kedvezményre jogosító kuponokat, melyből az egyiket ebben az étteremben fel tudtuk használni. A pincérek nem néztek ránk csúnya szemmel, mikor a kupont is fel szerettük volna használni a fizetéskor.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Komló Hotel Étterme további értékelései
2024.10.18a párjával
![]()
A Z ÉTTERMET AJÁNLOTTÁK IGY BEMENTUNK EGY KICSIT FÉLVE PONT DÉLI EBÉD IDŐBEN ÉS EGY HÉTKOZNAP A KIRANDULÁSUNK IDEJÉN GYULÁN. A PINCÉR UDVARIASAN FOGADOTT CSAK MI VOLTUNK A VENDÉGEK A HOTEL ÉTTERMÉBEN. GYORS VÁLASZTÁS EGY MÁLNA LEVES TEJSZIN PUDINGGAL ÉS GRILLEZETT CSIRKE STEAK PÁROLT...
2024.08.24családjával
![]()
Gyönyörű, tiszta hely. Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel. Mind az ételekkel, mind az italokkal, kiszolgálással. Köszönet érte!
2024.05.15a párjával
![]()
Egy rövid látogatást tettünk Gyulán. Az interneten kerestem éttermet, mivel nem volt helyismeretünk így esett a választás erre az étteremre. Nem volt csalódás. Nagyon szép, igényes hely, a felszolgálás kedves volt és segítőkész. Az ételek finomak voltak. Nem okozott gondot, hogy voltak különleges...
51.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval