2018. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
Írom mindezt én,aki az elmúlt 2 évben mindenhol az itteni szinvonalat tekintettem egy 4*-os hoteltől elvárható etalonnak.
A hotel vendégei vagyunk,2 év után ismét,csak ezuttal a Munkácsi szárnyban.
A Dűrer-
ben nem volt hely.
Látszatra nem sok minden változott,tágas,elegáns étterem,működik a látványkonyha,a pincérek sürögnek leszedni és az italrendelést felvenni. Már
Itt nem tetszik,hogy egy Edelweiss sör 1,800 ft!!
A bolti ár(350 ft) több mint ötszöröse! Nem túlzás ez,igy lehúzni a vendéget? Igaz,ihat vizet is,csak éppen jól akarja érezni magát.
Nem sportszerű összehasonlitani az ebédünket a vacsorával,mert a 2 étterem nincs egy súlycsoportban étkezési élményt tekintve, az ebéd javára.
A választék szegényesebb lett,,4 féle főétel van,és mindössze 2 féle leves,én a borjuragut választom,más fogamravaló hiján a vasalt csirkecombot amit a látványkonyhában sütnek.
A leves kitűnő,de a szokásos 2 decis csészében lehet fogyasztani,amitől idegbajos vagyok. Miért ezen kell spórolni? Ahhoz tulságosan messze van a leveses pult hogy ennyi levesért visszamenjek. Társaim halat esznek,ami ki van téve,ehető az nem gond,de az már igen,hogy este 9-kor még csak nem is meleg. Az én söröm csak 680 ft! Örüljek?
A sütemény választék a tányéron látható,a kitett tálcákról lehet szedegetni. Méltatlan ilyen szintű hotelhez.( update: távozás előtt feltöltötték az üres tálcákat,így már 4 féle süti van,ez már csak szegényesnek számit). Szép az étterem,sőt elegáns,javára szól,hogy nincs zsúfoltság,van hely. Pincérek is elegánsak.
Másnap reggeli: valamivel jobb a helyzet,választék tekintetében,a napi bosszuságot a poharak jelentik amiben gyümölcslét lehet vételezni a legeldugottabb sarokban. Egy óvodában elmegy,de egy étteremben? Kisebb pohár nem volt?
Összegzés;
Jó hely továbbra is,jövünk még ide (a hotelbe) de a hely nimbusza megkopott. Kevesebb,szegényesebb választék,lehúzós árak,de kellemes és kényelmes környezet.
Továbbra is ajánlott,de már nem etalon.
Minősités: ajánlott
Még több kép (1 db)
Orchidea étterem további értékelései
2019.03.18a párjával
![]()
A szálloda vendégeként félpanziós ellátás keretében vettük igénybe az éttermet, ami nagyon szépen, kényelmesen berendezett. A terítést is nagyon ízlésesen oldják meg, más este és más reggel a színvilág. A tisztaságra is figyelnek, sosem volt pecsétes az abrosz! Főszezonon kívül jártunk ott, így...
2018.06.24barátokkal
![]()
Ma voltunk elősször itt,meglepetést szereztünk egy jó ismerősnek,barátnak:-) Erre nem számítottunk,hogy mi is így meglepődünk:-) Ezt a helyet szavakkal nehéz leírni annyira szuper:-) Aki olvassa ezt ne hagyja ki,térjen be ide!!Kedves kiszolgálás,baráti összegek,gyors ételkészítés,finom...
2017.01.03a párjával
![]()
Férjemmel voltam az Erkel hotelban, ennek kapcsán kerültem az étterembe. Számunkra semmi extra élményt nem nyújtott, talán még a megszokottnál is egy kicsit alacsonyabb színvonalt nyújtottak.Úgy gondolom karácsonyhoz közeledvén / dec 15-17-ig voltunk/ több és kicsit különlegesebb ételekkel kellet...
53.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval