Kiváló 2014. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 5.
Az óév búcsúztatására és az újév köszöntésére Gyulát választottuk párommal. A ragyogó christabella apartmanba érkezésünkkkor ajánlották a "Várkonyit". Nem csalódtunk. Olyan udvarias és figyelmes kiszolgálás volt, hogy mi ezt várnánk el minimumnak minden vendéglátó helyen. Sajnos ez csak álom. A paleo étkezésünk szerint megrendelt, majd felszolgált étel az elvártnál is jobb volt. A kávé pedig a Frei kávézókban felszolgált kávék minőségét is megközelítette. Ha csak egy kávéra tér be valaki, már akkor is feljthetetlen élménnyel gyarapodik. Nagyon elfogadható árak vannak.
Nagyszerű hangulatú bár. Bátran ajánlom! Kedves kiszolgálás, tiszta környezet, modern berendezéssel. A koktélt próbáltuk ki a párommal, ami nagyon finom volt. Bármikor visszatérnénk!
Központi helyen található, mely könnyen megközelíthető. Közkedvelt. Kinti és benti helyiséggel is rendelkezik. Tiszta, rendezett. A megrendelt ételt aránylag hamar elkészítették A választott étel finom volt.
Városnézés közben ugrottunk be ide, csak inni valamit. Ebédidő volt, a nem túl nagy helység elég tele volt. A pincér céltudatosan terelt minket a terem végébe egy kétszemélyeshez. Az étlap alapján a választék és az árak is megfelelőek voltak, de mi most csak gyümölcsteát és kávét fogyasztottunk....