A szàllás rendben volt. A szoba tisztasaga rendezettsege es az agynemu tiszta volt. Torolkozo csere is. A reggeli es vacsora vakahonnan erkezett. Keves valasztek. Pl. 2 szelet kenyer a kosarba, 2 - 3 tea filter, Vacsora az a ma elvartakhoz kepest minosithetetlen,kiirt etelnek hire hava volt… ures talalo az amugy is keves lehetőseg kozul.
Ezt a szallast csak etkezes nelkul tudnam ajanlani. Plussz egy asvanyvizet sem lehetett venni mert nincs ital kiszolgalas. Ez a korulmeny okozta a csalodast
A szobával minden rendben volt, volt és működött is a légkondi, tisztaság is volt. Kis hűtő is tartozott a szobához, nekünk elég volt. Örültünk az ital és masszázs kuponoknak, a fürdőbelépőnek. A személyzet kedves és segítőkész.
Az ebédlőben sajnos kevésbé ügyeltek a tisztaságra, az asztalunk mellett ( 3 napon keresztül ugyanott étkeztünk) a fal felé egy termetes pók ücsörgött a hálójában, az asztal alatti morzsák, melyek már érkezésünkkor ott voltak, nem tűntek el és a padló is ragadt a svédasztal mellett. A reggeli mellé kínált kávé … hogy is mondta párom: ennél még te is jobbat készítesz :) ( nem vagyok nagy barista). Még szerencse hogy a büfé kínálatában volt presszó kávé és cappuccino, így ott kávéztunk reggelente. A reggeli és vacsora választék nem volt túl bőséges, de azért mindig sikerült jól laknunk.
A szobánk tágas,tiszta , kényelmes volt. A recepciós hölgyek rendkívül segítőkészek, kedvesek voltak. Általában elégedettek voltunk , kivétel az étkeztetést (reggeli, vacsora). Az ételek választéka szegényes volt, az ételek minősége nagyrészt gyenge. Az abroszok pecsétesek voltak, s amikor tisztát kértünk kaptunk egy másikat,amelyik szintén foltos volt. .
A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt és kedves. Sajnos nem fogadták el a Visit Gyula Card által ígért kedvezményeket a fürdő belépőjegy érvényesítésénél, pedig letöltöttük a kódot és a szálloda is visszaigazolta, hogy jogosultak vagyunk rá. Az ételek ízletesek, de kissé egysíkúak volt a választási lehetőség-, főleg reggel.
Sajnos nagyon kevés volt a friss gyümölcs. Összességében jól éreztük magunkat, nem engedtük, hogy a kellemetlenségeké legyen a főszerep. A kedves emberekre, szép kisvárosra fogunk emlékezni.
Kiváló a szálloda elhelyezkedése. Kényelmes, tiszta szoba. Kedves, szolgálatkész személyzet. Reggeli, vacsora kínálat nem túl bő, de ízletes. Egyetlen negatívum, hogy a büfé nem folyamatosan üzemel. Kifejezetten csendes, nyugodt hely. Remekül lehet pihenni. Szerencsénk is volt, nem volt neveletlen gyerek a vendégek között. Pihenésre, elvonulásra kifejezetten ajánlom.
2. alkalommal vettük igénybe a D-Hotel szolgáltatásait férjemmel. A személyzet udvarias és figyelmes! A reggeli és vacsora választékos és bőséges ! A tisztaságot is figyelemmel kísérik, udvariasak ezen a téren is. A Várfürdő pár perc séta, ahol mindenki megtalálja a magának való szórakozást. A nyáron még szeretnénk igénybe venni ezt a lehetőséget!
A személyzet udvarias és segítőkész volt. A szoba tiszta rendezett. Az ágynemű hófehér, az ágy kényelmes. A reggeli és a vacsora nagyon finom, változatos és bőséges. A kiszolgáló személyzet nagyon udvarias és figyelmes volt. A kuponok mind megvoltak, ami a csomag részét képezte. Mindegyiknek nagyon örültünk főleg a talpmasszásnak.
Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel. Két éjszakát töltöttünk a Hotelben, ami nagyon tiszta, ízlésesen, igényesen berendezett. Az ágyak nagyon kényelmesek voltak. A fürdőszobában a csapot nehezen lehetett kinyitni, és elzárni. A személyzet igazán kedves, szolgálatkész volt. Nagyon finoman főznek.
Változatos volt mind a reggeli, mind a vacsora. Talán sűrűbben meg lehetne nézni, hogy elfogyott-e az étel. Természetesen ez nem mindegyik pincérre igaz. Leginkább az volt a jellemző, hogy figyelmesek voltak. Mindig nagyon szépen meg volt terítve az asztal. A székek kárpitja felújításra szorul. A masszázs ajándék igazán jó ötlet volt, nagyon felüdítően hatott ránk az a 25 perc. A fürdő belépő pedig igazi ajándék volt. Gyula gyönyörű. Felejthetetlen 3 napot töltöttünk ott. A kis hiányosságokat leszámítva, igazán elégedettek voltunk. Ha lesz lehetőségünk, szívesen visszatérünk a D-hotelbe.
A kiváló helyen lévő "hotelben" kívülről inkább diákszállónak, kollégiumnak látszik. A szobák azonban tiszták, a mellékhelyiségek is, a hotel személyzete nagyon kedves. A kapcsolódó étteremről - mint megtudtam, másik vállalkozás üzemelteti, és rengeteg a vendégpanasz -, ugyanez nem mondható el.
A felszolgálók extrém modortalanok, a reggeli és a vacsora ehetetlen, illetve amikor elfogy, hát akkor nincs, az abroszok mocskosak,. A büfé csak reggeli és vacsora-időben működik. Kértem a panaszkönyvet, ezzel is volt probléma, végül beírtam a kifogásaimat, amire azóta sem érkezett válasz. A félpanziót csomagban, kedvezményesen ajánlgatták, de ne éljetek vele! Nem is értem, miért nem bontott még szerződést a hoteltulajdonos az étkeztető vállalkozóval. Vagy igen?
Nem volt változatos a vacsora. Kétszer a vacsoránál magamnak kellet evő eszközöket, poharat hozni, a pincérnek szóltam, hogy nincsen megfelelően megterítve, igazából nem is érdekelte! De avval viszont eléggé foglalkozott, hogy milyen italt akarnák inni, ezt többször is megkérdezte.