Az Estike Apartman a várhoz és a fürdőhöz közel található, nyugodt és csendes környezetben. Az apartman zárt parkolóval, szép kerttel és grillezővel várja egész évben kedves vendégeit. Elrendezése ideális nagyobb baráti társaságok és családok részére is. 2, 3 és 4 ágyas szobák biztosítják vendégeink kényelmét.
Az ágynemű, törülköző biztosított. Minden szobához fürdőszoba és konyha tartozik, a helyiségek klimatizáltak. Az apartmanban kábeltévé, kávéfőző, vasaló, kenyérpirító, hűtőszekrény és villanytűzhely áll a vendégek rendelkezésére. Pingpongasztal, tv a szobában, SZÉP Kártya elfogadóhely.
Nagyon kellemes, jól felszerelt, nagyon tiszta és kiváló minőségű szállás. A házigazda nagyon kedves volt és szolgálatkész. A kert is gyönyörűen gondozott.Közel van a fürdő a vár és a városközpont is. Igazán kellemes és nyugodt napokat töltöttünk el. Reméljük lesz még lehetőségünk visszatérni.
Nagyon élveztük azt az egy hetet amíg ott jártunk, a szállás nagyon szuper, csak ajánlani tudom, a kert gyönyörűen rendezett, a gyerekek nagyon élvezték, hogy van homokozó, hintaágy, vittünk kis kerti medencét, nyugodtan fel lehetett állítani. A kerti grillező és a szaletli nagyon kényelmes. A régi parasztház falak miatt, nem éreztük a a kinti forróságot.
A konyha jól felszerelt, kiságyat, etetőszéket kaptunk. Nagy tágas szuperül felszerelt szobák. A tulajdonos segítőkész, kedves. A szállás maga a város csendes utcájába található. Babakocsis +egy kisebb nézelődő gyerekkel is 10-15 percre van a fürdő bejárata.
Kellemes hangulatú, kényelmes, teljesen felszerelt szállás. Annyira megragadott minket a hely és a szállás, hogy mi 2-szer is nyaraltunk itt az idén. Különösen tetszett, hogy másodjára nagyobb létszámmal mentünk (3 felnőtt 3 gyermek), és kényelmesen elfértünk a szálláshelyen a 2 szobás közös nappalis részben. Ha Gyulán járunk, legközelebb is itt szállunk meg!
12 fős kis társasággal jártunk itt. Csendes,kellemes környezet. Jól felszerelt,tiszta,minden igényt kielégítő szálláshely,kedves segítőkész tulajdonossal. Minden ami a honlapon szerepel a szálláshelyről,az megegyezik azzal amit ottjártunkkor tapasztaltunk. Az utca tényleg "Görbe",de a városközpontba pillanatok alatt el lehet jutni gyalogosan is.
Estike Apartman válasza
Köszönöm szépen, hogy itt jártak. A "Görbe" maradt:)
2014. március 4., Tóth Eszter, tulajdonos