Kissé körülményesen jutottunk célhoz, másodszor egyszerűbb lesz. Hangulatos, tiszta, tökéletesen felszerelt konyhával rendelkező apartmanunk volt külön étkezővel. A 7 apartmanos házban csak mi voltunk, élveztük a teljes nyugalmat. Nagyon tetszett a zárt, szépen berendezett terasz, ahonnan gondozott kertre láthattunk. Minden tökéletes, egyedül egy második széket hiányoltunk a szobából.
Nem először jártunk a Fészek Apartmanban Gyulán, de most sem kellett csalódnunk. Most az 1. -es apartmant kaptuk ebben még korábban nem voltunk, de itt is patyolattisztaság , hófehár friss illatú ágynemű hófehér fürdőlepedők törölközők ragyogóan csillogó edények , poharak evőeszközök vártak.
Érkezéskor mindenről felvilágosítást kaptunk ( klíma - TV használat stb) . Az apartman elhelyezkedése mind a fürdőhöz mind a belvároshoz elérhető közelségben van. Csak ajánlani tudom Mindenkinek mert ebben az árkategóriában ilyen minőségi szállást nem könnyű találni. Köszönjük szépen ! Még sokszor szeretnénk mi is visszatérni !
Nagyon elégedettek voltunk mindennel ami Gyulán és a Fészek Apartmanházban fogadott minket! A város csodaszép, az emberek kedvesek. A Fészek Apartmanház nagyon kellemes volt, az tetszett a legjobban, hogy különálló helyiségben szállásoltak el minket, így teljesen függetlenek voltunk a többi lakótól.
Szeretünk Gyulára járni, ahol ismét ezt az apartmant választottuk. Közel van a fürdőhöz, városközponthoz. Csendes mindennel felszerelt. A tulajdonos is kedves. Még visszatérünk.
Ami tetszett, hogy közel volt a fürdőhöz. Ami nem tetszett, hogy a gyerekek (5,8) kinyithatós kanapé ágya mellett, ami a falnak volt tolva 4 db konnektor volt. Ezeket ilyen esetben azért vakdugózhatóvá kellene tenni. Vagy legalábbis azt a 2 dbot ami a fej résznél van. (2 a láb résznèl volt) Megoldottuk, elhúztuk a faltól az ágyat. Egyébként minden rendben volt.
A Fészek Apartmanházat Gyulán mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Mi a 2 személyes standard szobában voltunk a Párommal. A Tulajdonos kedvesen, szolgálatkészen fogadott bennünket. A fekhely kényelmes, a berendezés (fürdőszoba, teljesen felszerelt konyharész. . . ),szalonna-sütőhelyes, virágos udvar szuper.
S ami még különleges adottság, hogy akár fürdőruhában is átsétálhattunk a Várfürdőhöz. Az ára is nagyon jó volt. Köszönjük!