Átlagos 2017. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. június 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A reggeli silány minőségű,recsegős kényelmetlen ágy, a zuhanyzó lefolyója eldugulva, kellemetlen szagú ágynemű, rendezetlen kert. A reggelit szervírozó hölgy borzalmas a reggelivel együtt, kávéfogyasztásra csak egy törött kotyogóval való főzés után van lehetőség, egyénileg megvásárolt kávéból, kávégép működésképtelen. Az egyetlen jó dolog, hogy olcsó volt. De legközelebb inkább kicsit drágább helyre megyünk. Gyerekekre egyáltalán nem gondoltak, sem a reggeli összetételével, sem játék lehetőségekkel a kertben.
A Gesztenyés apartman a várakozásnál jobban tetszett,közel van a város nevezetességeihez ,mindent meg lehet közeliteni kis sétával.A szállás pihenésre alkalmas mivel önellátó igy különösen figyelemre méltó a konyharész felszereltsége (hütöszekrények,evöeszközök mikrok és rezsok ),és ami nagyon jo...
Szeptember 21-től töltöttünk el 4 éjszakát itt. Több helyen voltunk panzióban, de ilyent még nem tapasztaltunk. A szoba nagyon szép és tiszta. Nagyon alkalmas a pihenésre. A közösségi helység /étkező/ nagyon kulturált, mindennel felszerelt. Én javasolnám mindenkinek! Árban is nagyon Jó
Nagyon kedves, segítő kész a személyzet. Egyetlen pici negatívum volt csak : a szobán tető ablak volt amit alig mertünk kinyitni éjszaka a bogarak miatt. Egyébként ventilátorokkal fel volt szerelve a szoba. Ettől eltekintve nagyon elégedettek voltunk.