2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyula… Gyula!
Számunkra felejthetetlen gyönyörű város a Dél-Alföldön. Szívünk újra visszavezetett minket ide. Várt ránk, mint hű szerelmes és másodszóra is azt érzem, nem csalódtam benne. Jártunk már itt télen, andalogtunk a szakadó hóesésben a patakparton (100 évet visszacsöppenve a múltba). És most a szeszélyes áprilisban, amikor a meglepő hőséget a szökőkutak permete csillapította bőrünkön városnézés közben.
A hosszúra sikerült bevezető séta után nyitott kapukkal várt minket a Hunguest Hotel Erkel. Udvaris fogadtatás, kényelmes szoba (pihe-puha ágyneművel)várta a messziről jött vándort.
Fáradt testünket masszőrök vették kezelésbe, de aki ezt nem szeretné, pezseghet a wellness részleg jakuzzijában, lazulhat a szaunák forróságában. Mi a gőzfürdőért rajongunk, ami ebben a szállodában első osztályú, megfelelően meleg, elég nagy, hogy többen is egyszerre élvezhessék. A hajam állapota a hatást bizonyította az esti vacsorához bebodorította.
A nap végére korgott már a gyomrunk, ínycsiklandozó illatok vezettek minket a tágas étterembe, ahol a romantikázó párok is, a lurkókkal érkező családok is és a baráti társaságok is kényelmesen tábort verhetnek. És ,hogy mit kínált a svédasztal azt felsorolni sem lehet, nemhogy végig enni. Egy biztos, a 100 éves cukrászdában sem ettünk finomabb desszertet, és ittunk hidegebb sört (bort).
A teli poci esti sétát kívánt, így irány a fényárban úszó vár. Mivel a szálloda közvetlenül a vár tövében van, ez a testmozgás mindenkire vár. Aki nyugati fekvésű szobával büszkélkedhet, ablakából kinézve is elmerenghet a vár történetén.
S itt az új nap. Új arcát mutatja a város, várja hogy azt is felfedezzük, de ma csak lazítanánk. Kipróbáltuk az Aqua Palotát, mely közvetlen összeköttetésben van a szállodával. Szégyen vagy kényelem, de rettentően jó fürdőköntösben átmenni. A gyönyörűen felépített új élményfürdő minden korosztály számára tartogat meglepetéseket. Csúszdázhatsz akár a nagyival is, garantáltan mindketten élvezni fogjátok. (Mondja ezt egy 50-es pár.) A frissítőért sem kellett a vizet elhagynunk, a vízi bárban mindent megkaptunk. Ha napközben megéheztek, több lehetőség van, hogy csillapítsátok éhetek. Mi ezt kihagytuk.
Akinek teste kicsit rozzantabb (mint az enyém), kedvére ücsöröghet a gyógyvizes medencék egyikében.
Bármennyi nap is telik el, mindig úgy érezzük ebből ennyi nem elég, ennyi nem elég, ennyi nem elég!! Eljött a távozás pillanata, de előtte ráncba szedettem magam. A szépségszalon ügyes kezű dolgozói újra összerakták ellazult darabkáim, s rájöttem, hogy ami ideérkezésemkor recsegett, ropogott, szúrt és hasogatott bennem, az már a múlté. A tükörbe nézve magam sem ismertem rá a kipihent arcra, ki indulásra kész.
Távozóban tettünk egy kis kitérőt! Adtunk magunknak még egy kis pluszt! Ellátogattunk a közeli Pósteleki kastélyromhoz. Ez a 2 órás program tökéletes befejezése volt a pihenésnek.
Eszembe jutottak a barátok is, kikkel szívesen megismételném ezt a feledhetetlen kikapcsolódást.
Úton hazafelé már terveztem is a visszajövetelünk napját. Biztos visszatérünk még!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Hotel Gyula további értékelései
2024.10.29a párjával
Fűtött folyosón állandó belépővel átjárás a gyógyfürdőbe és az Aquapalotába, naponta tetszés szerinti alkalommal. Itt úszhatsz hűtött gyógyvizes medencében, gyógyulhatsz három beltéri és egy kültéri medencében. Fürödhetsz, szórakozhatsz a játékelemekkel az aquapalotában. Félpanzióban megfelelő...
2024.10.24a párjával
Azt egy kicsit furcsának találtam, hogy a parkolásért külön fizetni kellett, ez általában máshol a szálláshoz jár. Kicsit nagyobb választék a glutén, cukor, tejmentes ételekből, édességekből talán még egy kis fejlesztést igényelne. Nagyon kényelmes volt, hogy kaptunk köntöst, törölközőt, a...
2024.10.10a párjával
Gyönyörűen felújított, széleskörű szolgáltatásokat nyújtó szálloda. Tisztaság, barátságos, szolgálatkész, empatikus személyzet. Remek a gyógyfürdő, és az Aqapalota, jelentős pozitívum a korlátlan, közvetlen átjárás a fürdőbe! Az étkeztetés megfelelő, a frekventált időszakban zsúfolt az ebédlő, az...
A Hunguest Hotel Gyula legnépszerűbb csomagjai
Napi ár fürdőbelépővel (1 éjtől)
48.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval