Négy napot töltöttünk az apartmanban férjemmel és 17 éves fiammal. Telefonban nagyon szolgálatkész volt a hölgy, érkezésünkkor telefonon kellett hívni és 5 perc alatt ott is volt. Kaptunk fürdőbelépőt, pálinka kóstoló belépőket, ahogy a kupon vásárlásakor fel is volt tüntetve.
Az apartman jól ellátott konyhával,légkondicionálóval, háló+nappali és a galérián még egy duplaággyal volt felszerelve. A fiam nagyon örült a külön birodalomnak. A fürdő 3 perc távolság, a vár szintén. Félpanziós ellátást kértünk, amit a közeli étteremben lehetett elfogyasztani, sajnos nem svédasztalos hanem menüválsztásos volt az étkezés, de így is jól laktunk. A belváros sétával kb. 5 perc de végig éttermekkel,fagyzizókkal. A szállás mellett főút van, de nem volt zavaró, pedig nagyon éberen alszom. Kis pici kert is volt, ahová ki lehetett ülni. Máskor is szívesen szállunk meg itt.
A foglalasomat a vezetovel egyeztettem 20 emailben. 2 kisgyerekkel 300 km utaztunk es ut kozben is beszeltunk, erre mire megerkeztunk nem vart minket senki. Majd egy ora elteltevel elokerult a tulaj aki beengedett a jeg hideg szobaba. Majd erdekes hangnemben kozolte hogy a kuponos vendegeknek ez jar! A furdoszobaban csatorna szag es koszos wc fogadott!
Három gyermekes család vagyunk,számunkra a pihenés nagyon fontos! 1. A szállásadónk nagyon közvetlen, nyílt ember. 2. A szállás nagyon tiszta és igényes! Nagyon ajánlom más szállásadóknak, hogy nézzék meg! 3. Az ár érték rendben van! 4. Mi a galériás szobában voltunk,ahol 5-en kényelmesen elfértünk.
Babaágyat és babakocsit biztosított számunkra a vendéglátó! 5. Wifi,légkondi. 6. A konyha alapvető eszközökkel fel van szerelve:mikró,hűtő,kávéfőző, vízforraló,edények ,tányérok stb. Nem lehúzás miatt adtam átlagos pontot. 7. Nagyon jó helyen van! A fürdő és a vár pár lépésre van. Minden megtalálható a közelben:éttermek, pékség, zöldséges, kisboltok,dohánybolt. Pozitív tapasztalattal zártuk a hetet. Nagyon élveztük a pihenést, a fürdőt a sétákat. Hangulatos város. Összességében a szállást mindenkinek ajánlom!