Gyula város központjában, új építésű társasházban első emeleti, tágas, napfényes, klímás apartman várja vendégeit. Egy dupla és két szimpla ággyal 2-4 fő részére ideális. Pótággyal összesen 5 fő elhelyezése megoldható. Igény szerint kisgyermekek számára utazóágyat illetve leesésgátlót, valamint fürdetőkádat tudunk biztosítani.
Nappali+hálós elrendezésű (62 m2), nagyon kellemes, rendezett, jól felszerelt lakás, melynek mindkét szobájából erkély nyílik. Az apartmanhoz tartozik egy udvarról nyíló zárt garázs, melyet vendégeink térítésmentesen használhatnak. Éttermek, szórakozóhelyek, látnivalók, üzletek néhány perc sétára találhatók és a Várfürdő, valamint a város legtöbb pontja is könnyen megközelíthető gyalogosan. A város nevezetességein kívül a Várfürdő és várszínház kínálata mellett számos színes programmal várja Gyula az ide látogatókat az év minden szakában. Apartmanunk egész évben üzemel.
Sok éves utazgatásunk legjobb választása volt. Egy modern társasház első emeletén található az apartman. Közel mindenhez, mégis csendes helyen. Az ablakból az Élővíz csatornát láthatjuk, és esténként a közeli étterem fényeit a csatorna túlsó partjáról. Zárt udvarban biztonságos parkolás. A lakás minden szükséges dologgal fel van szerelve.
Fiatalos, hangulatos, modern és makulátlanul tiszta. A házigazda nagyon készséges egyéni kívánságok teljesítésére is. Mindent összevetve a lehető legjobb választás Gyulán, ezt mindenkinek bátran merem ajánlani!