Mediterrán Szállás, Gyula, a Szent Flórián Házban Összes férőhely: 3 fő. Szálláshelyünk a város központjában, a sétálóutcán, egy 2007-ben, mediterrán stílusban épült apartmanház első emeletén található. Alapvetően 2 személy részére alakítottuk ki, de pótággyal plusz egy főt még el tudunk helyezni.
Az apartman a belső udvarban található, így a város zaja sem zavarja a pihenést, viszont pár lépés, és máris a város központjában találja magát, és élvezheti a sétálóutca kellemes hangulatát. A várfürdő mindössze 5 perc sétára található a szállástól. Az apartman zárt parkolóval rendelkezik, mely mélygarázsban van, ezért nyáron hűvös, télen meleg. Az apartman felszereltsége: mikró, vízforraló, szendvicssütő, villanytűzhely, hűtő, hajszárító, vasaló, LCD televízió 35 csatornával. Törölközőt és ágyneműt biztosítunk. Beszélt nyelv: magyar
A házigazdák az utcán vártak, miután beálltunk a teremgarázsba, még a csomagjaink cipelésében is segítettek. Az apartman tiszta, kényelmes, minden van benne, ami egy néhány napos tartózkodáshoz szükséges. Az ágy, az ágynemű remek minőségű, kellemes, gusztusos. Az internet és a wi-fi remek.
A szállás a város központjában található, karnyújtásnyira a látnivalóktól, fürdőktől. Mindenkinek szívből ajánlom a helyet.