A szállásadó ugyan arra az időpontra, ugyanannyi személyre, mint ami a szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ] meg volt hirdetve 5925,- ft-os áron, nem ottani foglalás esetén 9900,- ft-ot szeretett volna elkérni. (Mindkét esetben minden adót tartalmazott az ár).
És még csak nem is ez volt a legfelháborítóbb, hanem az, hogy miután felhívtam és rákérdeztem, azt mondta, hogy ha az oldalonkeresztül foglalom le, akkor sem kapom meg a meghirdetett árat! ! ! Na mármost a szerződött partnert köti a szerződés, hogy amilyen árat meghirdet az oldalon, az azon keresztüli foglalásra egy fillérrel sem számolhat más árat. Génius [moderálva - a szerk. ] tagként nem egy országban és nem egy szálláson voltam, de ilyen hozzáállással soha és sehol nem találkoztam. . .