Jó 2016. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda a fürdő bejáratától 100 métere a vártól 400 métere található tehát a kiemelt látványosságok közelében. Kellemes csendes szép környezet ,tiszta szobák.Elegáns étterem szokásos és ízletes választékkal , figyelmes udvarias személyzettel.A wellness rész kissé egyszerű de EGY délutáni időtöltéshez elegendő.Minden jó is lett volna csak az épület és a szobákban nagyon meleg volt. Volt ugyan klíma de az 1500 Ft /nap ár kissé vastag
2023. Júliusban családdal nyaraltunk Gyulán. A Park Hotel tökéletes választás volt. Jó helyen van a szálloda, közel a fürdőhöz és a város központja sincs messze. A látnivalók is gyalogosan könnyedén elérhetőek . Tisztaság van. Az ételek választéka és íze felülmúlhatatlan. Még visszatérünk!
Csoporttal nyaraltunk itt egy hetet, szinte az egész szállodát mi foglaltuk el. Nagyon jó helyen van, szép, tiszta, modern szálloda. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. Az ételek finomak, nagy a választék reggelinél és vacsoránál is. Mindenki találhat kedvére valót. Ajánlom mindenkinek.
Kedves személyzet, finom ételek, tisztaság a Várfürdő közvetlen közelében, egy óriási park ölelésében. Jobb helyre nincs is szükség. Saját medencéje is remek. Bátran ajánlom mindenkinek.