Kiváló 2020. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. november 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tavaszi pandémia miatt a húsvéti pihenésünk júliusra tolódott. A szálloda rugalmasan kezelte a foglalások átütemezését, az esetleg feszültebb vendégeket, nem éreztetve, hogy ez nekik is hatalmas érvágás lehetett. Emberileg mindent megtettek értünk vendégekért. A szálloda minden zuga tiszta. Az étkezés szervezése tökéletes, az ételek finomak. A szauna és a kis udvari medence megfelelő, szerencsénkre kevesen vették egyszerre igénybe. Sajnos van egy hiba: a légkondik elhelyezésében, az ágyra fújja a hideg levegőt. Az ilyen kis légterű szobákban a jó elhelyezés a folyosóról nyíló ajtó felett lenne... A Várfürdő az út túloldalán, két bejárat közül is lehetett választani. Nagyon jó a fürdő, a tisztaság, felügyelet, szolgáltatások mind ötösre vizsgáztak. Sajnos az úszómedence és a hozzá tartozó szaunánál átalakítás volt, ezt nem lehetett igénybe venni, pedig ez egy nyugodtabb hely szokott lenni...
2023. Júliusban családdal nyaraltunk Gyulán. A Park Hotel tökéletes választás volt. Jó helyen van a szálloda, közel a fürdőhöz és a város központja sincs messze. A látnivalók is gyalogosan könnyedén elérhetőek . Tisztaság van. Az ételek választéka és íze felülmúlhatatlan. Még visszatérünk!
Csoporttal nyaraltunk itt egy hetet, szinte az egész szállodát mi foglaltuk el. Nagyon jó helyen van, szép, tiszta, modern szálloda. A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. Az ételek finomak, nagy a választék reggelinél és vacsoránál is. Mindenki találhat kedvére valót. Ajánlom mindenkinek.
Kedves személyzet, finom ételek, tisztaság a Várfürdő közvetlen közelében, egy óriási park ölelésében. Jobb helyre nincs is szükség. Saját medencéje is remek. Bátran ajánlom mindenkinek.