Szeretettel várjuk önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található új apartmanházunkban, ami a gyulai vár tövében, az egykori várárokban, a Várfürdő főbejáratától 150 méterre helyezkedik el, mindössze öt percnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól.
Apartmanházunk külön bejáratú, egyedileg berendezett, de egyforma felszereltségű, egyenként 28-30 négyzetméteres légkondicionált és fűthető apartmanokat foglal magában. Minden apartmanunk saját fürdőszobával és magas felszereltségű konyhasarokkal rendelkezik. A felső szinten fekvő apartmanok modern belső kialakításúak és francia erkéllyel rendelkeznek, alsó szinten lévő apartmanjaink rusztikus hangulatúak és teraszkapcsolattal rendelkeznek, mely terasz nagyobb társaság igénye estén egybenyitható: Apartmanházunk férőhelye apartmanonként: 2 felnőtt (francia ágyon) +legfeljebb 2 gyermek vagy egy felnőtt (fotelágyon) konyhasarokkal és fürdőszobával ellátott egyszobás, teraszos vagy franci erkélyes apartmanokban A tulajdonos nem lakik az apartmanházban. Vendégeink megérkezésükkor saját apartman és kapukulcsot kapnak, valamint kulcsot a kertajtóhoz, ami közvetlenül a várkertbe nyílik, így pár perc sétával elérhető a Várfürdő bejárata. Baba és gyerekbarát apartman: Kérésére etetőszéket, utazóágyat és baba fürdőkádat díjmentesen biztosítunk. Az apartmanunk Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely.
2016. 03. 12-15-ig voltunk Gyulán a Várárok apartmanban,közel a Várhoz és a fürdőhöz. Az épületet pár évvel ezelőtt építették,a hagyományos és a modern elemek felhasználásával. Család és gyerekbarát hely a kertben gyerek játékok és szalonna sütő található.
Két szinten vannak az apartmanok,az ablakok a kertre néznek,világosak és tágasak és francia erkéllyel rendelkeznek. Jó beosztású modern konyha mikróval,kávéfőzővel és minden szükségessel gazdagon felszerelve. Ingyenes Wifi,kábel TV. Reggelit kaptunk de az bőséges,sok zöldséget,sajtot,felvágottat és friss péksüteményt tartalmazott. A tulajdonos figyelmes és segítő kész volt,például 1 nappal kevesebb időt tudtunk eltölteni mint amire befizettünk,és visszaadta az 1 napra járó pénzt,ami rendkívül jól esett,nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszajövünk. A város is csodálatos,mindenkinek ajánlom.