2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2016.03.12-15-ig voltunk Gyulán a Várárok apartmanban,közel a Várhoz és a fürdőhöz. Az épületet pár évvel ezelőtt építették,a hagyományos és a modern elemek felhasználásával.Család és gyerekbarát hely a kertben gyerek játékok és szalonna sütő található.Két szinten vannak az apartmanok,az ablakok a kertre néznek,világosak és tágasak és francia erkéllyel rendelkeznek.Jó beosztású modern konyha mikróval,kávéfőzővel és minden szükségessel gazdagon felszerelve.Ingyenes Wifi,kábel TV.Reggelit kaptunk de az bőséges,sok zöldséget,sajtot,felvágottat és friss péksüteményt tartalmazott.A tulajdonos figyelmes és segítő kész volt,például 1 nappal kevesebb időt tudtunk eltölteni mint amire befizettünk,és visszaadta az 1 napra járó pénzt,ami rendkívül jól esett,nagyon jól éreztük magunkat és biztosan visszajövünk.A város is csodálatos,mindenkinek ajánlom.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Ezek a szállások is érdekelhetnek
115.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval