Gyula történelmi belvárosában, egy hangulatos, zegzugos utcácskában áll a Villa Viola Apartmanház. Modern, kényelmes, klímaberendezéssel ellátott szobái tökéletes, békés pihenést ígérnek. Mediterrán kertje Dél-Franciaországot idézi. Az apartmanoktól a fürdő, wellness, múzeumok, éttermek és cukrászdák mindössze 5 perc sétára helyezkednek el.
Márciusban 4 napot töltöttünk itt a párommal. Már nem tudom miért pont erre az apartmanra esett a választásom,hiszen foglalás előtt az ember rengeteget megnéz. Abszolút mindennel megvoltunk elégedve. A tulajdonos nagyon kedves,segítőkész. Tisztaság,kényelem,semmiben nem szenvedtünk hiányt. A fürdő közel volt(kb.
Minden nagyon jó volt! A tulaj nagyon barátságos, kedves. A szállás nagyon modern , szép. A kaja nagyon finom volt. Mindennel megvoltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A Pálinkafesztivál ideje alatt töltöttünk el itt 3 csodálatos éjszakát. Tisztaság, elegancia, nyugalom, harmónia jellemzi. Nagyon jó helyen van, közel a várhoz, a fürdőhöz, a központhoz. Kedvesek, aranyosak a "házigazdák". Bor, tea, kávé bekészítve. A 4 nap alatt egyszer sem használtuk az autót, kerékpárral eljutottunk bárhová, amit nagyon élveztünk.
Ez a kerékpárhasználat nagyon ötletes lehetőség. :) Esetleg egy medencét még eltudnék képzelni, nyáron nagyon pazar lenne. ;) De így is isteni volt minden. Csak dicsérni tudjuk a helyet. Teljesen feltöltődtünk, pihentünk, napoztunk, lazultunk. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
A hely gyönyörű, a kiszolgálás pazar volt!Mindent megfelelőnek találtunk,a programok is nagyon jók voltak.A személyzet udvrias, a tulajdonosokkal hamar összebarátkoztunk!Az ár abszolút baráti volt,többszörösen is megérte. Mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kis kikacsolódásra vágyik!
Nagyon szép helyen nyugodt környéken van a hotel,de minden közel van,a fürdő,a vár a kézműves fagyizó. Gyula nagyon szépen fejlődik,tiszta rendezett. A hotel tulajdonosa nagyon kedves barátságos,pezsgővel vártak,kávét,teát készítettek be,térképről gondoskodtak kár,hogy csak rövid ideig tudtunk maradni,legközelebb hosszabb pihenést tervezünk. Köszönjük Ibolya.