Kolozsvár Étterem és Non-Stop Presszó Hajdúböszörmény bemutatkozása
A Kolozsvár Önkiszolgáló Étterem Panzió és Non stop Presszó Hajdúböszörményben, közvetlen a 35-ös főút mellett található. Magyaros ételek (pacal, toros, babgulyás, zúza, csülök... menüétkezés előrendelésre), szolid árak, gyors kiszolgálás, barátságos, tiszta környezet amivel várjuk a kedves Vendégeket!
Az elmúlt évben 15 fővel (asszonyok) fürdés után betértünk, s igen meg voltunk elégedve. A vezető mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat. Hiába önkiszolgáló, minket kiszolgáltak. Ismét szeretnénk ellátogatni( de nem találok telefonszámot). Hogy miért? - Finom a kaja, kedvesek az alkalmazottak és OLCSó árak! ! !
4220Hajdúböszörmény, Kolozsvár u. 56
06 30 953 0955
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség légkondícionált helyiség csocsó csoportokat szívesen fogad étel elvitelre fix áras házhozszállítás napi menü parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín zártkörű rendezvény lehetősége