Egy tiszta, barátságos starndon talán elvérható, hogy a működő büfék jól kiszolgálják a vendégeket. Sajnos ebben a büfében nem tudni miért, de ez nem megy. A csiga a kiszolgálószemélyzethez képest egy ágyugolyó. Az a sorban álló 5-10 ember közel egy órát várakozik ott a frissen sültekért.
Pedig van kiszolgálószemélyzet, de mágis, valami nem megy. Az ételek minősége átlagos, nem mondhatni kiemelkedőnek, de egy városi strand büféjében ez elmegy. Viszont a tempó már nem. Rengeteg rontott számomra a strand minőségén. Gordon Ramsay talán tudna segíteni, ajánlom figyelmükbe!
A Bocskai Strand és Gyógyfürdő nagyon jó hely, ahol akár napokat eltölthet bárki, és nem unatkozik, sőt, a belépőjegy áráért kedvére válogathat a különböző szolgáltatások és gyógykezelések közül. A sikerhez nem kevésbé járul hozzá a strandbüfé.
Igyekeznek olyan gyorsan elkészíthető, de igényes és finom ételeket kínálni, melyekkel szívesen megtölti gyomrát a fürdésbe belefáradt vendég. Nálunk a nyerő étel a csülkös lángos volt: a lángostésztát megtöltik főtt csülök darabokkal, sajttal, összehajtják, majd úgy sütik ki. Fenséges étel és jól lehet vele lakni. Feleannyiért kínálják, mint a Balatonon. A személyzet udvarias, az árak barátiak. Ajánlom mindenkinek, aki arra jár!