Maga a helyszín is nagyon érdekes, ez a város legrégebbi nádfedeles épülete, amely az 1700-as évek első felében épült, első írásos említése 1797-ből maradt fenn. Régen ez volt a település utolsó épülete, sok utazó pihent itt meg. A régi csárdák közül ez az egyetlen, ami eredeti, vendéglátó funkcióját megtartva maradt fenn.
A város szépen felújíttatta az épületet. Jelenleg több funkciót tölt be: kávéház és bolt is egyszerre. A bejárat előtt napfénytetős fából épült asztaloknál is lehet ülni. Számos helyi és környékbeli kistermelő kiváló minőségű alapanyagait, termékeit lehet megvásárolni. Lekvárok, dzsemek, 100%-os frissen préselt gyümölcslevek, savanyúságok, méz, többféle torma, de nem lehet kihagyni a savanyú vagy toros káposztát sem az említésből, amely Hajdúhadház egyik specialitása. Szintén helyi tradicionális étel a hadházi hurkatészta leves. Nagyon barátságos, kedves kiszolgálás, korrekt árak. Homoktövis és kékszőlő levet, valamint kékszőlő és szilva lekvárt teszteltünk.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.