Kiváló 2017. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Maga a helyszín is nagyon érdekes, ez a város legrégebbi nádfedeles épülete, amely az 1700-as évek első felében épült, első írásos említése 1797-ből maradt fenn. Régen ez volt a település utolsó épülete, sok utazó pihent itt meg. A régi csárdák közül ez az egyetlen, ami eredeti, vendéglátó funkcióját megtartva maradt fenn. A város szépen felújíttatta az épületet. Jelenleg több funkciót tölt be: kávéház és bolt is egyszerre. A bejárat előtt napfénytetős fából épült asztaloknál is lehet ülni. Számos helyi és környékbeli kistermelő kiváló minőségű alapanyagait, termékeit lehet megvásárolni. Lekvárok, dzsemek, 100%-os frissen préselt gyümölcslevek, savanyúságok, méz, többféle torma, de nem lehet kihagyni a savanyú vagy toros káposztát sem az említésből, amely Hajdúhadház egyik specialitása. Szintén helyi tradicionális étel a hadházi hurkatészta leves. Nagyon barátságos, kedves kiszolgálás, korrekt árak. Homoktövis és kékszőlő levet, valamint kékszőlő és szilva lekvárt teszteltünk.