Az étlap egy hotelben több mint jó,külső étteremben nem annyira. Többféle levesből a húsleves gazdagon-t választjuk,miután tisztázzuk hogy nem svédasztalról, hanen a'la carte táplálkoznánk. Emberünk készséges de nem a legékesebb kés a fiókban. Miután elmondom hogy minimum fél litert kérek a húslevesből,közli hogy 4 deci az adag. Ezt meg is hozza a 10. percben,jelezve hogy zöld erős nincs csak Erős Pistát tud hozni. Ránézve a levesre,én is jelzem,hogy akkor trappoljon vissza még egy adagért,mert ez kevés lesz. Mire 7 perc múlva meghozza,addig az első adagot szó szetint behabzsolom,annyira kitűnő. Forró,ízletes,tele van hússal zöldséggel tésztával. Kiváló leves. Azt nem értem,ha a svédasztalon ott van kitéve ugyanez a leves,akkor miért tart 10 percig mig kihozza? A főételek 13,47-kor érkeznek,szép tálalásban. Az igazsághoz tartozik: nem igazán találtam csirke sükteket az étlapon,de rugalmasan vállalták,hogy készitenek sajttal-sonkával töltött csirkemellet nekem vegyes körettel. Nem túl nagy adag,de kiválóan van elkészitve,a köretek áylagosnál jobbak,a krumpli sem ''zacskós''. Az étel kitűnő! Mivel 2 levest ettem,alaposan jóllakok a főétellel,ezért desszertet nem,de kávét kérünk,én óvatisságból egy dupla espressot. Kiváló aromás kávé,és erős. Fotó! Számla jön,11,010 ft,ez italokkal 2 főre teljesen korrekt egy 3 csillagos hotelben. . A kiváló leves 1,190 ft,az étlapon kívűl rendelt töltött csirkém 2,490 ft köretekkel egyűtt. A roston sűlt lazacfilé 3,500 ft,a kávé 320 ft,egy kóla 360 ft. Távozunk 15,10-kor,étkezési idő 75 perc. Összegzés:
Kellemes meglepetés volt a Medián étterme. Ételek hibátlanok,pincér teszi a dolgát,szorgalmasan de nem kreativan. Tisztaság kifogástalan,hangulatos hely,árak teljesen korrektek. Kissé lassu konyha,feledékenység,itthon vettem észre hogy a korsó sört nem számitották fel. Minősités: ajánlott
Értékelés: 8,5/10 pont.