2019. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel a Magyaros étteremben csak az éhkoppot meg a mérgünket nyeltük,körülnézünk hol lehet itt enni,az ittjartam.hu oldalairól tájékozódunk mindig idegen városban. A Medián hotel étterme a második helyezett,mikor megyek a kocsihoz,kiszúrom az utca végén. Ez a kisváros előnye.
Érkezés 13,55-kor.
Étlap és innivaló azonnal jön. Az étlap egy hotelben több mint jó,külső étteremben nem annyira. Többféle levesből a húsleves gazdagon-t választjuk,miután tisztázzuk hogy nem svédasztalról, hanen a'la carte táplálkoznánk.
Emberünk készséges de nem a legékesebb kés a fiókban. Miután elmondom hogy minimum fél litert kérek a húslevesből,közli hogy 4 deci az adag.
Ezt meg is hozza a 10.percben,jelezve hogy zöld erős nincs csak Erős Pistát tud hozni. Ránézve a levesre,én is jelzem,hogy akkor trappoljon vissza még egy adagért,mert ez kevés lesz. Mire 7 perc múlva meghozza,addig az első adagot szó szetint behabzsolom,annyira kitűnő. Forró,ízletes,tele van hússal zöldséggel tésztával. Kiváló leves.
Azt nem értem,ha a svédasztalon ott van kitéve ugyanez a leves,akkor miért tart 10 percig mig kihozza?
A főételek 13,47-kor érkeznek,szép tálalásban. Az igazsághoz tartozik: nem igazán találtam csirke sükteket az étlapon,de rugalmasan vállalták,hogy készitenek sajttal-sonkával töltött csirkemellet nekem vegyes körettel.
Nem túl nagy adag,de kiválóan van elkészitve,a köretek áylagosnál jobbak,a krumpli sem ''zacskós''.
Az étel kitűnő! Mivel 2 levest ettem,alaposan jóllakok a főétellel,ezért desszertet nem,de kávét kérünk,én óvatisságból egy dupla espressot.
Kiváló aromás kávé,és erős. Fotó!
Számla jön,11,010 ft,ez italokkal 2 főre teljesen korrekt egy 3 csillagos hotelben..
A kiváló leves 1,190 ft,az étlapon kívűl rendelt töltött csirkém 2,490 ft köretekkel egyűtt. A roston sűlt lazacfilé 3,500 ft,a kávé 320 ft,egy kóla 360 ft. Távozunk 15,10-kor,étkezési idő 75 perc.
Összegzés:
Kellemes meglepetés volt a Medián étterme.
Ételek hibátlanok,pincér teszi a dolgát,szorgalmasan de nem kreativan. Tisztaság kifogástalan,hangulatos hely,árak teljesen korrektek. Kissé lassu konyha,feledékenység,itthon vettem észre hogy a korsó sört nem számitották fel.
Minősités: ajánlott
Még több kép (1 db)
Hotel Medián étterme további értékelései
2018.11.05gyerekekkel
![]()
Vacsorának valót vadásztunk, éttermet kerestünk a fürdő közelében így keveredtünk ide. Nagy volt a csönd, azt hittük nincs is nyitva. Tárt ajtóval fogadtak minket, nagyon kedves idős úr invitált be minket. Már folyt a vacsoráztatás de nem volt gond hogy mi nem vagyunk szállóvendégek....
2017.01.25családjával
![]()
Nyáron egy hosszú hétvégét töltöttünk a Hotel Mediannál, így adódott hogy a Hotel éttermében ebédeljünk. A helybeliek is ezt javasolták. Nagyon jó hangulatban, finom ételek, udvarias kiszolgálás mellett, kellemes környezetben fogyasztottuk el ebédjeinket. Nagyon finom, kiadós gulyás, illetve...
2016.08.09gyerekekkel
![]()
Udvarias kiszolgálás és finom ételek...az árak egy kicsit magasabbak de még így is megéri.A környezet nagyon szép.
Sóvirág Termál Panzió Hajdúnánás
28.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel