Hajdúszoboszlón töltöttünk egy hetet. A szállásunk ide fizetett be félpanzióra. Közel volt. kb 100 méter. Hangulatos hely. Egy szálloda étterme. De sokan voltak "külsősök" A személyzet figyelmes volt. A menü kicsit szegényes, de ennyiért mit várunk. A reggelik viszont változatosak. Sokféléből kaptunk.
Szállásunkhoz legközelebb ez az étterem volt. Nagyon csábító menü ajánlatok és a kedves felszolgáló hívogatott be. Ünnep lévén minden volt, mi szem-szájnak ingere. Mi azonban csak a menüt kértük. Az ételek finomak és elegendőek voltak. Egyébként nem csalódtunk, mert még mindig olyan jó a konyhájuk, mint két évvel ezelőtt, amikor véletlenül épp torkos csütörtökön jártunk ott.
Mi a családdal évente vagy 5-6 alkalommal szoktunk itt ebédelni, mert nekünk helyieknek ez vált be. Szoboszlón ez egy átlagos helynek számít az éttermek közül, a halból készült leveseik nagyon finomak! Általában azok közül szoktam rendelni ha eszek levest. A Főúri és a királyi halászlé a legjobb!
Most viszont barna mártásos Steaket rendeltem, Sajnos sokat kellett rá várni, már a többiek megebédeltek mire kihozták az ételt, viszont az íze kompenzálta a sok várakozást, na meg a vörösbor mennyisége amit addig elfogyasztottam. Ilyen finom Steaket ritkán eszem, pedig próbáltam a különböző éttermek remekeit! Le a kalappal a szakács előtt! Aki teheti térjen be ide és ebédeljen vagy vacsorázzon meg itt!
A szállásunk a közelben volt ezért esett a választás az étteremre. Itt vacsoráztunk 6 napon át! Menüválasztásos étkezés volt a kiszolgálás gyors figyelmes volt. A pincérek pillanatok alatt kiszolgáltak és figyeltek amikor valakinek plusz kívánsága volt azonnal megoldották. A menüben szereplő ételek változatosak ízletesek voltak Csak ajánlani tudom másoknak.
Vállalati üdülés, félpanziós ellátás a nevezett étteremben. Reggeli nem volt rossz, de ha 1/2 9-kor mentünk, már csak maradék volt. Vagy még az sem, például sült tojás vagy zöldség és gyümölcsre vadászni kellett. Vizezett ízű üdítő. Kávé nix. Csak pénzért. Vacsora : Menüválasztásos volt,levescsere + 100 Ft.
Egyik este egyikünknek nem tudták a választott másodikat hozni, mert elfogyott. Itt 100 Ft visszatérítés nem járt, de kérdés sem volt, hogy mit enne, amit hoztak az volt. Savanyú nem volt a menühöz, csak ha fizettél. Desszert szombat és vasárnap, amin felröhögtünk akkorka volt. Gyermekadagok. Vacsorához egyszer kérdezték meg mit innánk, a következőképpen: "Na akkor beszélgessünk az italokról" Szólt a pincérhölgy. Szóval jártam jobb helyen is már.
Nagyon hangulatos étterem, jó helyen van. Gyors kedves udvarias kiszolgálás. Nagyon finom a sült libacombjuk, gazdag körettel tálalták, boraik is kiválóak, megfelelő hőfokúak voltak. Gyorsan hozták az ételeket, igaz nem voltunk túl sokan. Téli időszakban kellemes volt bent a hőmérséklet. Bátran ajánlom, szívesen mennék másakor is. A helyiek ajánlották és mi hallgattunk rájuk szerencsére.
Kiszolgálás rendkívül kedves és figyelmes volt. Az ételek isteni finomak szuper áron. Rég ettünk ennyire finom, tökéletes steak-et, pedig minden étterem látogatás alkalmával steak is szerepel többek között a választott ételek között. Természetesen minden más is finom volt. Mi biztos, hogy máskor is visszatértünk.
Több helyi ismerős ajánlására kerestük fel a helyet és milyen jól tettük. Hangulatos étterem, szépen terített asztalok. Nem voltak sokan gyorsan jött is a pincér. Vörösbort rendeltünk és ásványvizet, mindkettőből jófélét kaptunk. Márton nap lévén libacombot és ludaskását rendeltünk. Nagyon ízletes ételeket kaptunk és bőséges adagokat. Elégedetten távoztunk, árban is megfelelő volt.
Családommal az egy hetes nyaralásunk ideje alatt vacsoráztunk egyszer a Hotel Négy Évszak éttermében. Két kisgyermekkel a 40 fokban minden megpróbáltatás,de megérkezésünk után még 20 perccel étlapot sem kaptunk illetve italt sem kérdezték meg,hogy kérünk-e. Nehéz ilyenkor az embernek nyugodtnak maradni, mi megpróbáltunk.
Hosszas várakozás után leadtuk a rendelésünket,ettől számítva a vacsoránkat több mint 1 óra múlva kaptuk meg (pedig levest is rendeltünk):( Mellettük lévő asztalnál sem a megrendelt üdítő érkezett ki(persze korrigálták),de a pincér ahelyett,hogy felírná a rendelést sűrű elnézéseket próbál kérni. Az étteremben lévő káosz valószínű nem a felszolgálók számlájára írható,hanem a vezetőségnek talán több alkalmazottal kellene dolgoznia főszezonban. Egy pozitív amit tudok mondani,hogy finom ételeket kaptunk,de inkább úgy tűnt,hogy nem hiányoztunk oda még mi is mint vacsorázni akaró vendégek.