Érdekes, hogy ugyanabban az étteremben mekkora ingadozások vannak a konyha teljesítményét tekintve. Az utóbbi években valahogy úgy alakult a programom illetve főként a barátim programja, hogy valahogy szinte évente elkeveredtünk az Aqua Solba. Tavaly nyáron legutóbb, talán idén is megyünk, ki tudja. Toronymagasan a tavalyi étkezésünk volt a legjobb.
Könnyű lenne azzal magyarázni, hogy biztosan séfcsere volt. Nos, nem. Továbbra is a Németh testvérek viszik a konyhát. Nagyon tetszett a fogadófalat tálalása, persze tálalásban soha nem voltak rosszak. Ez volt az első olyan élményünk itt a talán 5-6-ból, amikor az ételek tekintetében minden klappolt, szép rosé hús, jó textúrájú leves, finom desszert (ez jellemzően korábban is jó volt, bár az sem mindig) meg is adom nekik az 5 szívecskét. Csak így tovább!
Ezúttal nem csak a szállodai vacsora-ízutazást élveztük, hanem a la carte ebédet is fogyasztottunk. Vacsoránál és a la carte étkezésnél is egyaránt hibátlan kiszolgálás, széles választék, finom ízek. Csak dícsérni tudom.
2013-as látogatásom óta valahogy úgy hozta a sors, hogy tavaly és tavalyelőtt is meglátogattam az Aqua Sol hotel éttermét. Mindkét esetben az a la carte étlapról választottunk. Tavalyelőtt meglepően gyenge formáját mutatta a hely, erről nem született beszámoló, most már nem is fog. Tavaly nyáron viszont nagyon kellemes meglepetés volt szinte minden tányér.
Apróbb hibák akadtak, egyik tányérról teljesen hiányzott egy beígért elem, de tálalásban, ízben, állagban nagyságrendet emelkedett a hely. Vagy csak jobb napja volt a szakácsnak. Erős négy pontot mindenképpen megérdemel ez az étkezés, ötöt nem adok mert akkor mennyit kapjon az a hely, ahol minden kifogástalan?
A legjobb.Szallovendegkent voltunk ott... Udvarias kiszolgalas, atlagon feluli etelek.Minden friss es elegendo.Meg a dietasokra is gondolnak.Jo hangulatu zene, visszaidezi azt a multat szamomra, ahol az etkezes meg a nap fenypontja volt.MInden amit mondok,csak szuperlativusokban teszem. Jah es puszi a fopincernek.URIEMBER!!!Imadom!!
- Igaz, hogy karácsonykor szállóvendégként jártunk a hotelben, de mivel az egész szállodát a "konyha viszi" , ezért most ezt szeretném értékelni, illetve az egekig dicsérni! -Ízléses terítés,szép ünnepi dekoráció, kedves, udvarias, mosolygós személyzet! Minden este kellemes, halk szalonzene szólt a háttérben.
- Minőségi előételek, isteni levesek, kitűnő sültek, príma édességek! A díjnyertes étel számomra a szarvas gulyás és a narancsos pulyka sült volt. Említésre méltó még, hogy minden reggel friss, ropogós pékárú került az asztalra. Gyermekkorunkban ettünk utoljára ilyen finom kiflit, mint amit a helyi pék süt. - Összességében csillagos 5-ös! Jó szívvel ajánlom másoknak is!
Szállóvendégként jártam itt, de most az étterem kínálatát szeretném kiemelni. A vacsoránál a bőség zavara várja az éhes vendégeket, az ételek különlegesek (nem egy hagyományos szálloda kínálat), és ízesek. Külön ügyelnek a különleges táplálkozási igényekre (vega, gluténmentes. . . . ).
A házi készítésű cukrászsütemények mellett pohárkrémek is szerepelnek a kínálatban. De az a la carte étlap is minden igényt kielégít és a séfeket dicséri. A felszolgálók kedvesek, udvariasak!
Az Aqua Sol hotel éttermében véletlenül jutottunk el, sofőrt játszottam, cserébe a gesztus kedvezményezettje meghívott annak hotelnek az éttermébe, ahová elvittem. Hallottam már korábban erről a helyről, valamelyik tévéműsorban is szerepeltek a séfek, kíváncsian vártam, hogy mit produkál a konyha.
Nos, a várakozásoknak megfelelően a büféasztal nem döntögetett csúcsokat, meglehetősen érdektelen volt és lapos (bár ebben a műfajban is lehet jót adni, példa rá néhány hotel, mint a Rickshaw vagy a Le Bourbon, persze annak a közönsége tudja értékelni a színvonalat, s persze meg is tudja fizetni), az a la carte viszont izgalmas volt és finom. Korrekt az italválaszték is, bár nem minden bort sikerült kézhez kapni, ami szerepelt a borlapon. Az árak nagyjából arányban vannak a minőséggel. A kiszolgálás udvarias, bortémában felkészületlen.