Rendszeresen járunk a Hotel Aqua Solba, mondhatni ez a kedvenc szállodám. Nekünk természetes, hogy a lobbyban is nagyon kedves, előzékeny a felszolgálás, ahogy az egész szállodában. A kínált termékek, és az árak egy 4*-os szállodai lobby bár kínálatának megfelelők és kiemelem, hogy igen-igen finom kávét főznek.
Délután-estefele igen nagy a zsongás, vacsora után sokan leülnek még beszélgetni egy pohár sör vagy bor mellett. Minden összevetve, kellemes hely egy nagyon jó szállodában.
Tavalyi hajdúszoboszlói látogatásunk alkalmával beültünk egy sörre az Aqua sol hotel Lobby bárjába. Megvan annak a hangulata, amikor egy-egy intézményen belül több vendéglátóipari egység is működik. A Lobby bár is elegáns, kissé személytelen, akárcsak az étterem, bár mintha kicsivel barátságosabb lenne, talán a szőnyeg teszi és a bútorzat, intimitás itt sincs.
Pálinkában erősek, 5 pálinkaház mintegy 20 nemes nedűjét kínálják, 4 cl 1100 és 3000 ft között mozog, ezutóbbi a Nobilis málnapálinkája. Nem próbáltuk ki, bár biztos nagyon finom. Jómagam egy pohár Gössert ittam, 570 ft szerepelt az itallapon, a számlán megtudtuk hogy ebből 70 ft szervízdíj. Mennyivel korrektebb így, mint amikor 500 szerepel az itallapon aztán a számla meg 570-ről szól. A sörök kommerszek, viszont van vagy tízféle jó kimért boruk. Rendben volt ez a Lobby bár, a kiszolgálás is kedves volt. Szerettünk itt lenni.